ABRONOŠA: Šumadinac plaća pevačice za seks!

Usred srede

ABRONOŠA: Šumadinac plaća pevačice za seks!

Stars -
O njihovoj vezi zna pola Beograda, ali se o tome govori tajno i uz kafu

Nova sreda je brzo stigla, drage moje abronoše, i pravo je vreme da s vama podelim nove priče o kojima bruji pola grada.

Oduvek su me fascinirali moćni muškarci koji pored žena imaju po pet ljubavnica. Danas sam odlučila da vam ispričam priču o jednom takvom koga ćemo zvati Šumadinac.

On je smrt za pevačice, koje dobro plaća za seks, a godinama mu je devojka poznata spisateljica Darinka, nazvana po jednoj od svojih junakinja. O njihovoj vezi zna pola Beograda, ali se o tome govori tajno i uz kafu.Njihova veza zapala je u krizu zbog pevačice Male, koja je nakon razvoda počela da se bavi najstarijim zanatom. On je nju angažovao da dođe nekoliko puta u jedan motel u okolini Beograda, za šta joj je i adekvatno platio.

Problem je nastao što su novinari dobili dojavu da se Šumadinac i Mala viđaju. Fotografije tog susreta nikad nisu objavljene, ali je za švaleraciju saznala Darinka. Ubrzo nakon toga ona ga je ostavila jer nije mogla da je podnese što ju je varao s pevačicom, koja je poznata po gradu da prodaje svoje telo za pare.Nakon kratke romanse sa Šumadincem, pevačica koja je snimila dva i po hita nastavila je da se bavi prostitucijom. Zbog jednog klijenta je za trojku u pomoć pozvala koleginicu iz Bosne, čije ime je opevano u mnogim pesmama. Bivši muž Male javio je medijima na kojoj lokaciji će imati tezgu. Međutim, u objavi u jednim novinama stajalo je samo da su izašle s nepoznatim muškarcem na kafu.Akter naše druge priče jeste zvezda iz regiona Riki, koji se ženio nekoliko puta. Iz svakog braka ima po jedno dete. Njegovi razvodi su se završavali burno jer su žene otkrivale da voli isti pol. Doduše, u izjavama za medije uvek su kao razlog kraha navodile njegove poroke - kocku, drogu i alkohol.Prvu suprugu ostavio je zbog svog menadžera, u koga se smrtno zaljubio. Njegova draga je nakon razvoda pobegla u jednu zemlju zapadne Evrope i sa sobom povela dete. Skoro deceniju je uživao u ljubavi s menadžerom, ali kad su počele priče da je gej, ponovo se oženio. Ni drugi brak nije potrajao i završio se razlazom sa sličnim scenariom. Riki je odlepio za jednim glumcem iz Crne Gore. Pre nekoliko meseci ponovo se oženio, ali ženu krije od javnosti.Toliko od mene za danas i nastavite da vodite abrove do naredne srede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track