SREŠĆE GA PRVI PUT: Milomir Marić dovodi Macinog oca u Parove

Sve za ljubav u zemunskoj vili

SREŠĆE GA PRVI PUT: Milomir Marić dovodi Macinog oca u Parove

Stars -
Produkcija televizije Hepi želi da organizuje susret Diskrecije i njenog oca, koga nikad nije upoznala

Rijaliti „Parovi“ uskoro bi mogao da dobije novog učesnika, i to oca Mace Diskrecije Senada.Televizija Hepi, s glavnim i odgovornim urednikom Milomirom Marićem na čelu, pokušava da stupi u kontakt s tatom Senade Nurkić, koga ona nikad nije upoznala. Još u prošloj sezoni „Parova“ Maca je ispričala svoju tužnu životnu priču i kako ima veliku želju da vidi svog oca, ali se do sada to nije desilo. Zbog toga televizija Hepi sada želi da joj ispuni tu želju. Njihovi predstavnici iz Banjaluke sve čine kako bi Senada ubedili da se bar na nekoliko sati pojavi u luksuznoj vili u Zemunu i upozna se s ćerkom.

- Hepiju je već pošlo za rukom da spoji Gastozove roditelje, a sada sve čine kako bi spojili Macu s ocem. Još uvek je sve neizvesno, ali to nije sve. Oni imaju u planu da u rijaliti uvedu i Gastozovu bivšu devojku Mariju, kojom je hteo da se oženi, i tako naprave haos između njega i Zorice Dukić.

Poziv će uputiti i majci Miljane Kulić, ocu Mikija Đuričića, bivšem dečku Anđele Lakićević i Moreninom mužu. Ako realizuju sve što su zamislili, biće to pravo pozorište u kući u „Parovima“ - kaže naš izvor.

U produkciji TV Hepi zasad na tu temu ne žele da se oglašavaju, niti su učesnicima rijalitija saopštili šta im spremaju.

(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track