ODALE GA SMS PORUKE Semir: Šavija, niko me ne voli, ajde sa mnom na Kop!
Foto: Dragan Kadić I Damir Dervišagić

Odlepio za starletom

ODALE GA SMS PORUKE Semir: Šavija, niko me ne voli, ajde sa mnom na Kop!

Stars -
Tvrdio da ne zna gde mu je žena i zvao rijaliti zvezdu da dođe na planinu. „Ajde drugi put. Duga je zima“, oduvala ga starleta, besna što priča da je nikad ne bi takao

Oženjeni Semir Džanković (25) ne odustaje od Nataše Šavije (27)! Pevač, koji je učestvovao u rijalitiju „Farma“ da bi ženi dokazao da je nikad više neće prevariti s koleginicom Gabrijelom Pejčev, sada želi da odvuče u krevet starletu!Kako saznajemo, Šavija je pobesnela kad je videla da Semir u javnosti priča da je odbio njen poziv za seks i da je nikad ne bi takao, a s druge strane uporno joj se udvara. Ona se požalila prijatelju i poslala mu novu SMS prepisku s pevačem.U prepisci do koje je došao Kurir on joj se žali da ga niko ne voli i poziva je da ide s njim na Kopaonik!- Pravim neke kombinacije da idem na Kop. Neće niko sa mnom - napisao joj uz simbol srca Semir, iako je donedavno sa suprugom i ćerkom bio na toj planini, a bivša učesnica „Parova“ mu je odgovorila:- Pobresito, pa kako to? Gde ti je žena?Džanković je nastavio da se pravi blesav.- Pa ne znam, mene niko ne voli. Ajde sa mnom na Kop!Starleta ga je pitala kako, kad i gde, a on joj predložio da naprave plan. Iako je javno priznala da je slaba na oženjene, Šavija je odlučila da ga odbije.- Ajde drugi put. Duga je zima, ima vremena - poručila mu Nataša.

Tim povodom pozvali smo starletu.- Otkud vam ta naša prepiska? Ma dajte, neću ništa da komentarišem - rekla je starleta i prekinula vezu.Sličan odgovor dobili smo i od Semira.- Bez komentara! - rekao je pevač.

Kako je sve počelo...ZVALA GA DA SE PIPKAJU U SPOTUPevač i starleta počeli su da se muvaju kada je Nataša, pod izgovorom da snima spot, predložila Semiru ulogu ljubavnika i vrele scene seksa.- Taman da te ispipkam malo - napisala mu je tada starleta, a pevač se javno branio da ga ona ne zanima.- Ona me uopšte ne zanima kao žena, ja svoju ženu imam - rekao je pevač za Kurir Stars.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track