BURNA PROŠLOST Željko Stojanović: Završio sam u zatvoru zbog prevare!
Foto: Damir Dervišagić

Priznanje u rijalitiju

BURNA PROŠLOST Željko Stojanović: Završio sam u zatvoru zbog prevare!

Stars -
Zatekao sam devojku u kolima s nekim tipom i izgubio sam kontrolu! Nju sam izvukao, a kola dečka s kojim je bila sam izlupao, ispričao je Stojanović

Željko Stojanović ispričao je u rijalitiju „Parovi“ da je pre nekoliko godina u Francuskoj imao problema sa zakonom i da je završio u zatvoru, a kao razlog za to naveo je bivšu devojku.U poslednje dve nedelje učesnici „Parova“ imaju priliku da kroz emisiju „Upoznajte Parove“ otkriju neke zanimljive detalje o svojim životima koji do sada nisu bili poznati javnosti. Posle Erine ispovesti da je slučajno završio u krevetu s nepoznatom ženom i Miljaninog priznanja da je nevinost izgubila sa 13 godina, na red je došao i Željko Stojanović, koji je otkrio da je pre nekoliko godina završio u zatvoru zbog toga što je razlupao auto momku s kojim ga je prevarila devojka. Sve to se dogodilo u Parizu, gde ovaj takmičar popularnog rijalitija živi s porodicom već 23 godine.- Jedne večeri zatekao sam devojku u kolima s nepoznatim muškarcem i izgubio kontrolu! Nju sam izvukao iz automobila, a kola dečka s kojim je bila sam izlupao. Morala je policija da interveniše - priznao je Željko.On je potom objasnio da je zakon u Francuskoj vrlo rigorozan, te da je nakon privođenja i saslušanja u policiji zadržan u pritvoru. U pomoć mu je pritekla majka Biljana, koja ga izbavila iz zatvora.- Moja majka je morala da interveniše. Pozvala je advokata i tako su me pustili - objasnio je Željko ostalim ukućanima.

Pobesnela modelsica izgubila živce zbog bivšeg dečkaRUŽICA VELJKOVIĆ ZBOG AKIJA UDARILA SLAĐU I ERURužica Veljković izgubila je živce kada se našla u istom studiju u kom je bio i njen bivši dečko Andrija Aki Marković. On je gostovao u emisiji „Snaga oktana“, dok su u publici sedeli učesnici „Parova“. Iako je u početku mirno sedela, na sredini emisije, kada je Aki došao do podijuma, Ružica je skočila sa stolice i udarila Eru Ojdanića bez ikakvog povoda. Potom je krenula prema izlazu i tada je u hodu šutnula Slađu Petrušić, koja joj takođe ništa nije skrivila. Iako je njena namera bila da napusti emisiju, obezbeđenje joj to ipak nije dozvolilo, pa je morala da se vrati na mesto i iz prvog reda posmatra bivšeg dok izvodi plejbek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track