VOLI I DIZAJNERKE: Milutin Mrkonjić navalio na Suzanu Perić
Foto: Dragana Udovičić

Bivši ministar sa pevačica prešao na dizajnerku

VOLI I DIZAJNERKE: Milutin Mrkonjić navalio na Suzanu Perić

Stars -
Milutin Mrkonjić, čim je video modnu kreatorku, koju je upoznao preko svoje partnerke Ane Bekute, počeo da je ljubi

Milutin Mrkonjić ne može da odoli lepoj ženi, pa čim je vidi, on naskoči na nju. Bivši ministar se bez ikakvog stida ljubi s drugim damama čak i kad je njegova partnerka Ana Bekuta u blizini.Tako je bilo i nedavno, kada je na otvaranju jednog frizerskog salona sreo dizajnerku Suzanu Perić. Bivši političar, koji je preko svoje drage ušao u estradni svet i između ostalih upoznao i Perićku, sočno je poljubio dizajnerku prilikom pozdrava.

Bekuta je za to vreme bila u toaletu, gde je popravljala šminku, a i da je videla Mrku u akciji, sigurno ne bi reagovala jer već je navikla na takve njegove ispade. Pevačici ponašanje njenog izabranika ne smeta, pa i ne reaguje kada je prisan s drugima, što se često dešava i u njenom prisustvu.

Inače, Suzana nije bila sama, ona je u trenutku kad joj je prišao Mrka razgovarala sa biznismenom Milom Đuraškovićem, ali Mrkonjića nije bilo briga za to. On ju je zagrlio i poljubio. Usput joj je udeljivao komplimente na račun izgleda, dok se ona sve vreme smeškala. Nakon pet minuta, Mrka je nešto šapnuo kreatorki i otišao da sačeka svoju dragu iz toaleta.

Ženskaroš političar se sa svim damama srdačno pozdravlja LJUBI, LJUBI, AL‘ GLAVU NE GUBIMilutin Mrkonjić uvek ide s Anom na estradna dešavanja, pa tako često ima priliku da bude u blizini pevačica, koje uvek srdačno pozdravi i poljubi. Na promociji kod Željka Joksimovića pokazao je da je blizak s Romanom Panić, koju je tada uhvatio za ruku i smestio je tik do sebe, na Bekutino mesto. Romani je bilo zabavno u društvu bivšeg ministra, pa su nazdravljali šampanjcem, a u jednom momentu ga je i mazila po licu. Kada je Panićka otišla, Bekuta je sela u Mrkino krilo kako mu više nijedna žena ne bi prišla. Pre toga, Mrka je snimanju jedne „Grandove“ emisije ljubio i Cakanu, a na snimanju novogodišnjeg programa televizije DM sat cmakao je Suzanu Jovanović, Minu Kostić i Anu Sević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track