(VIDEO) PADALE ŠUŠKE: Saša Popović kitio Šerpu, za pesmu dao 200 evro!
Foto: Ps

Tomislav Živković Šerpa napustio studio sa 300 evra

(VIDEO) PADALE ŠUŠKE: Saša Popović kitio Šerpu, za pesmu dao 200 evro!

Stars -
Nogu je povukao producent „Granda“, koji je veteranu Tomislavu Živković Šerpi rekao da je pogodio Popovićev ukus i otkrio zbog koje pesme on obavezno zakiti muziku

Saša Popović i Žika Jakšić častili su jednog kandidata u emisiji „Nikad nije kasno“ sa 300 evra zato što ih je pogodila pesma koju je otpevao.Nogu je povukao producent „Granda“, koji je veteranu Tomislavu Živković Šerpi rekao da je pogodio Popovićev ukus i otkrio zbog koje pesme on obavezno zakiti muziku.

- Moram da vam kažem da svi muzičari čuju. Ako neko od muzičara hoće da izvuče pare od Saše, samo neka sviraju pesmu „Kako si, majko, kako si, oče“ - rekao je Žika.Kad je muzika zasvirala tu numeru, Jakšić je po Dragani Katić poslao novčanicu od 100 evra da zakiti Tomislava, a potom je Saša pevaču dao još 200. Živković je hteo da vrati pare, ali su mu Saša i Žika odgovorili da to ne dolazi u obzir.- Ni slučajno. Kod nas nema laži i prevare. Kad damo novac, onda smo stvarno dali. Za to ćeš nešto kupiti svojoj unuci - rekli su mu čelnici „Granda“.Izgleda da je muzički izbor „Grandovih“ veterana u poslednjoj emisiji posebno delovao na Sašu jer je, pored Tomislava i njegove interpretacije, na njega snažan utisak ostavila i Remza Lalović, koja ga je izvedbom Luisovog hita „Ne kuni me, ne ruži me, majko“ rasplakala Popovića.

(I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track