VOLI STARIJE: Evo s kojom pevačicom je još bio dečko Snežane Dakić!
Foto: Marina Lopičić, Facebo

VOLI STARIJE: Evo s kojom pevačicom je još bio dečko Snežane Dakić!

Stars -
Dečko Snežane Dakić nije imun na devojke iz šou-biznisa pa je pre voditeljke bio u vezi sa pevačicom Majom Nikolić.

Dvadeset godina mlađi momak Snežane Dakić Dušan Momčilović bio je u strasnoj romansi sa pevačicom, ali nijedno od njih nije želeleo da se to plasira u javnost.

"Često smo ih viđali kada je Maja Nikolić stanovala na Dorćolu, a on držao kafić. Znali su da sede i po nekoliko sati. Dušan je slab na starije dame. Viđao se i sa jednom hrvatskom glumicom koja je dvadesetak godina starija od njega. Ona je često zbog Dušana dolazila u Beograd. On je krio te veze", rekao je izvor.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Pevačica Maja Nikolić s dečkom Snežane Dakić ostala je u kontaktu."Izlazili smo nekoliko puta. On je mlad, upoznali smo se u jednom kafiću na Dorćolu kada sam živela kod mog deke. Videli smo se pre 6-7 meseci, ali mi smo samo drugovi", ističe pevačica.

Na pitanje da li zna da je to sadašnji dečko Snežane Dakić, Maja kaže:

"Nisam znala. Sneki me je zvala da gostujem u njenoj emisiji. Moraću da joj kažem da između njega i mene nema ništa". Voditeljka nije bila dostupna za komentar, nije se odazivala na pozive.

Dušan Momčilović voli da je okružen lepim damama, pa je na Kustendorfu sa osmehom pozirao sa svetskom divom Monikom Beluči, kojom je opčinjen. Osim sa njom, ima i fotografije sa Emirom Kusturicom i Čedom Jovanovićem.

Foto Profimedija
Foto Profimedija

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja