BIVŠA ILIĆEVA LJUBAVNICA NE PRESTAJE: Mirjana iznela šokantne optužbe na pevačev račun!
Foto: Kurir Privatna Arhiva I Dado Đilas

Afera vanbračni sin

BIVŠA ILIĆEVA LJUBAVNICA NE PRESTAJE: Mirjana iznela šokantne optužbe na pevačev račun!

Stars -
Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića koja mu je, u vanbračnoj zajednici rodila sina Devina, veoma je aktivna na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je iznela šokantne optužbe na račun pevača.

"Miroslav se više ne druži sa ljudima, jedinu podršku mu pruža njegova porodica, ali i oni su mu jasno dali do znanja da ako prihvati da se vidi sa Devinom, ili ako ga prihvati kao sina, oni će ga se odreći", objavila je Mirjana.

U jednom od statusa Antonovićeva je objavila da je prinuđena da sakrije listu prijatelja na društvenoj mreži jer se njenim prijateljima navodno preti.

"Dragi moji prijatelji, nažalost, moram da sakrijem ko je sve moj prijatelj na FB. Neki naši uzajamni prijatelji, koji žele da održavaju vezu sa mnom, su dobili ukor i ružne pretnje od osobe koju mislim da ne treba da vam imenujem. Istorija se izgleda ne menja! Užas!", napisala je Antonovićeva i pojasnila da nisu pretili njeni prijatelji već “neprijatelji koji se kriju pod lažnim profilima na društvenim mrežama" i objasnila zašto su do sad čekali dokaz očinstva.

"Za sve one koji pitaju zasto ne ranije? Devin kada je sazno da mu je Miroslav otac, odmah je želeo sa Miroslavom to da sredi. Kad je to propalo, hteo je zakonski da trazi DNK. Radi pretnji Miroslava, sa svojim jakim vezama,i advokati su se plasili da nas zastupaju. Miroslav je u medijama izjavio da smo mi 2009. godine nešto pokušali, međutim on je to sredio! To je istina!

Ilić, oko koga se digla velika prašina zbog afere izjavio je da ga se DNK analiza ne tiče.

"U njihovo blato ne želim da ulazim. Ne tiče me se šta će raditi, i ako su rekli da će tražiti DNK analizu, uopšte me ne interesuje, neka rade. Verujte, imam mnogo preča posla", izjavio je pevač.

Foto Kurir
Foto Kurir

EPK/Blic/Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track