TAJNI SNIMAK STANIJE I KRISTIJANA: Poslušajte kako Golubović ucenjuje starletu za pare! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Puklo prijateljstvo

TAJNI SNIMAK STANIJE I KRISTIJANA: Poslušajte kako Golubović ucenjuje starletu za pare! (VIDEO)

Stars -
Kristijan Golubović je otkrio da mu Stanija Dobrojević nije dala 25.000 evra, polovinu osvojene sume u rijalitiju "Farma 6", kao što je javno obećala.

Iako je Stanija u tom trenutku upravo tu sumu dobila od Pinka, Kristijan nije hteo da uzme polovinu novca koji mu je nudila, već sve što joj je leglo na račun.

Golubović je otkrio da je pomogao starleti da pobedi, kao i da je na to dao 12.000 evra da bi Stanija dobila prvo mesto i podelila nagradu s njim, što starleta nije uradila. Povodom toga je razgovarala sa Golubovićem.

"Radi se o tome da sam ja htela 25.000 tebi, 25.000 meni i svi srećni, a onda je došlo, minus honorari, minus porez i šta onda, nas dvoje delimo 25.000 i šta 12.000 evra meni, 12.000 tebi, ali nije problem. Ti meni nikada nisi rekao da li ti očekuješ punih 25.000 od mene ili 12.000", pitala je Stanija Golubovića.

"Mi smo se lepo dogovorili i ja sam ti hiljadu puta i na farmi rekao. E sad ja ne znam da li se ti praviš budala?", nije hteo da čuje starletu.

"Imam dokaze da nisi uložio ni evro u moju pobedu", rekla je Stanija.

"Za koliko možeš da mi spremiš 25.000? Ti meni dođeš 25.000 evra. Žurim da kupim ženi stan", tražio je svoje Kristijan. "Hoćeš da mi uzmeš i posledni dinar. Neću dobiti više ni dinara od nagrade. Mislila sam da s tobom podelim ovo što sam dobila", rekla je Stanija.

"Hoćeš mene da ostaviš bez dinara, ko klošarku. Ti si dobio 50.000 evra. Ne mogu da verujem kakvo je ovo prijateljstvo. Meni je leglo samo 25.000 evra", rekla je Stanija.

Star

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track