ABRONOŠA: Fudbaler opet voli Nemicu

Usred srede

ABRONOŠA: Fudbaler opet voli Nemicu

Stars -
Nedavno su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Ona ga otad redovno posećuje, zbog čega se opet preselila u jednu evropsku prestonicu

Drage moje abronoše, nova sreda je brzo stigla, a Dan zaljubljenih opet je neke bivše ljubavnike naterao da zakopaju ratne sekire i pruže novu šansu jedno drugom.Današnji junaci, fudbaler Sremac i jedna od najvećih domaćih zavodnica Nemica obnovili su romansu. Zgodna plavuša, koja bi uskoro trebalo da postane i baka, svom mladom ljubavniku je oprostila „neverstvo“ i to što je odlučio da ostane kraj žene. Više ga čak i ne uslovljava da mora da se razvede zbog nje.

Nedavno su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Ona ga otad redovno posećuje, zbog čega se opet preselila u jednu evropsku prestonicu. I u medijima je ovu vest objavila na sva zvona. Naravno, rekla je da se odlučila na promenu mesta boravka kako bi bila bliže svojoj deci, a i da je ništa ne veže za našu zemlju, u kojoj se ne ceni njen „rad“.

Sremac i Nemica ne pokušavaju da sakriju da su opet zajedno. Ljudi ih viđaju na javnim mestima, ali se oni ponašaju kao da su prijatelji. Žena mu ne zamera zbog afere, već se nada da će ga kriza srednjih godina brzo proći i da će joj se vratiti.Naša druga junakinja je mlada glumica Cica, koju smo upoznali u jednoj seriji, gde je glumila najbolju drugaricu glavne junakinje, a ipak je poznatija po reklami za jedan preparat za negu kose. Nesrećnica je dugo pokušavala da se probije kako u pozorištu, tako i na filmu. Niko njenu glumu nije shvatao ozbiljno, pa je u pomoć pozvala moćnu tetku Vučicu.Ona je preko svojih veza uspela da joj nađe posao u jednom pozorištu bez audicije i konkursa. Da stvar bude smešnija, primljena je kao zamena za kolegu glumca, i to nekoliko nedelja pred porođaj. Vučica je toliko uticajna da je zaposlila još jednog propalog muzičara, ali ću vam o tome pisati drugom prilikom.Treća zvezda naše priče je Kraljica Ritma, koja je zbog krize srednjih godina rešila da se podmladi i opet upeca nekog znatno mlađeg frajera. Krajem decembra je posetila jednu privatnu kliniku, gde je uradila botoks lica. Zahvat krije kao zmija noge jer godinama priča kako je protivnik estetske hirurgije i trudi se da u medijima izgradi imidž žene koja se hrani zdravo i živi u skladu s prirodom.Toliko od mene za danas - vodite abrove do novog susreta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja