PAPARACO: Ana Pendić slika ćerku, Gru sa sinom vozi bord!
Foto: Damir Dervišagić

Pendićeva i Andonov s decom na Kopaoniku

PAPARACO: Ana Pendić slika ćerku, Gru sa sinom vozi bord!

Stars -
Voditeljka nikada nije stala na skije, pa vreme na planini provodi po kafićima, dok reper svaki dan snajstarijim naslednikom osvaja planinske staze

Ana Pendić sa suprugom Vojkanom Radošem i njihovom ćerkom Sarom već nekoliko dana boravi na Kopu, gde uživaju u skijanju i svežem vazduhu.

Naš paparaco uslikao je voditeljku s porodicom u bašti jednog kafića kako se opušta na zimskom suncu. Ana je sve vreme slikala ćerku Saru, koja joj je rado pozirala. Posle sat vremena oni su ponovo otišli na ski-stazu, gde je Vojkan vozio bord, dok su ga supruga i ćerka posmatrale.

Inače, voditeljka nije baš preterano oduševljena snegom, čak nikada u životu nije ni skijala, dok je Vojkan veliki zaljubljenik u zimske sportove. Tu ljubav prema snežnim čarolijama gaji i Dalibor Andonov Gru, koji je na Kop došao sa starijim sinom Vukom. On je naslednika naučio da vozi bord, pa se njih dvojica po ceo dan spuštaju niz staze. U pauzama tata sina vodi na klopu, a onda opet osvajaju padine na Kopaoniku. Kao strastveni border, reper svake godine većinu zime provodi na planinama, pa je neretko i na Staroj planini, a svrati i do Bugarske. On je srećan što je ljubav ka ovom ekstremnom sportu preneo na starijeg naslednika, koji se rado takmiči s tatom ko će brže da stigne do cilja, pa mu sada ostaje samo da nagovori i mlađeg sina da stane na bord.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track