ŠOK: Devojke odlepile za gologuzim farmerom

Manekenove gole fotke zapalile internet

ŠOK: Devojke odlepile za gologuzim farmerom

Stars -
Veselin se pred ulazak u rijaliti skinuo go. Na jednoj fotki u ruci je držao polni organ, a na drugoj je pokazao zadnjicu

Set provokativnih fotografija aktuelnog učesnika rijalitija „Farma“ Veselina Doknića juče je preplavio internet i društvene mreže.Na njima je maneken go, na nekima je pokazao zadnjicu, a na drugima je polni organ prekrio rukama. I njegovo mišićavo telo došlo je do izražaja, a pločice na stomaku oduševile su brojne devojke, koje su odlepile za ovim manekenom, koji gradi uspešnu karijeru širom sveta.Doknić najviše radi u modnim metropolama u Italiji, Francuskoj i Španiji, o čemu govore i modni editorijali koje je snimao na različitim lokacijama u tim gradovima. Međutim, najviše pažnje privukle su fotografije na kojima je maneken u seksi izdanju.Njegove slike se mogu naći svugde - u časopisima, na bilbordima, u reklamama, ali i na društvenim mrežama. Nema sumnje da će napraviti pravu pometnju i među učesnicama rijalitija „Farma“ kad počne da se skida na imanju.(Lj. S.)

Aleksandra DoknićSestra Misica ga podržavaRođena sestra Veselina Doknića Aleksandra Doknić bila je mis Srbije 2013. Ona svog brata uveliko podržava na društvenim mrežama tako što deli njegove fotografije i tekstove o njegovim aktivnostima na Farmi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track