Najnovije vesti

SEKSI SANDRA UPLAŠENA: Kristina mi je pretila ubistvom zbog dečka!
Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

U ratu sa učesnicom „Farme“

SEKSI SANDRA UPLAŠENA: Kristina mi je pretila ubistvom zbog dečka!

Stars
Bivša farmerka tvrdi da joj je Čankovićeva slala poruke u kojima ju je upozoravala da neće dobro proći ukoliko se i dalje bude viđala s njenim momkom

Kristina Čanković je zbog ljubomore pretila ubistvom pevačici i bivšoj farmerki Sandri Valterović - Seksi Sandri!Kako saznajemo, učesnica „Farme“ zabavljala se s jednim žestokim momkom, koji je prethodno bio u vezi sa Sandrom. Međutim, nakon njihovog raskida, oni su nastavili da se viđaju prijateljski, što je mnogo smetalo Kristini.Odlepila- Čankovićeva je baš bila zaljubljena u tog dečka. Nekoliko meseci su bili zajedno, ali se on za to vreme redovno viđao s bivšom devojkom. Čankovićeva je saznala za to i nije joj bilo svejedno, pa je rešila da im stane na put. Prvo joj je preko zajedničkih poznanika poručivala da se kloni njenog dečka, a kad to nije upalilo, saznala je njen broj telefona i počela da joj svakog dana šalje preteće poruke. Pisala je da će je ubiti, a posle da će naručiti njeno prebijanje - otkriva naš izvor.Pevačica je strahovala za svoj život i bila jako obazriva.- Sandra je danima živela u strahu. Plašila se da se sama kreće po gradu. Najgore joj je bilo kad je ulazila u zgradu jer je imala osećaj da će je neko sačekati na ulazu i polomiti joj kosti. Sreća, do toga nije došlo, a Kristina se posle nekog vremena ućutala - kaže naš izvor.Mučno sećanjePozvali smo Sandru i ona je potvrdila naša saznanja.- Ne želim da se sećam tog perioda, ali mogu da kažem da je bio jedan od stresnijih u mom životu. Od Kristine sam dobijala preteće poruke, a bilo je i poziva s raznih brojeva. Mnogo sam se plašila jer mi je zaprećeno ubistvom. Nisam smela sama nigde da idem, uvek me je neko ispraćao do stana. Noćima nisam spavala zbog stresa. Jednom rečju, strahovala sam za svoj život. Sada je sve to iza mene - rekla je Sandra.

Kristina otkrilaMRTVA PIJANA POVRAĆALA SAM NA ZELENJAKUKristina Čanković je otkrila da se stidi nekih svojih postupaka iz tinejdžerskih dana. Ona je rekla da bi rado zaboravila pijanstvo koje je doživela sa 16 godina.- Na Zelenjaku, imala sam šesnaest godina, nasred stanice sam povraćala, nosili su me, to mi je bilo najgore pijanstvo. Nisam imala čime da se obrišem, pa mi je ortak dao studentsku knjižicu, time sam se obrisala - prisetila se bivša pevačica grupe Luna.

Pršti Bane Đokić izvređao Cecu Modelsicu Cecu su sa 14 godina razvlačili matorciNa „Farmi“ ne može da prođe dan a da se Ceca Jovanović i Bane Ðokić ne posvađaju. On ne može da podnese „modelsicu“ jer ga je nazvala homoseksualcem, pa joj je tokom poslednje rasprave uzvratio da je devojka lakog morala.- Devojčice, znam da si zbog karijere spavala s nekim ljudima koji su stariji, koji tate mogu da ti budu. Sa 14 godina si se vukla i razvlačila po cestama da bi ušla u nekakve grupe. Šta ti ovde radiš svakog dana? Ako imaš dečka, nemoj da ovde iznosiš šta radiš s tim svojim prijateljem. Još ti sline vire iz nosa. Ostala ti neka dlačica između zuba, skini to - rekao je Bane Ceci, koja je tada s njim prekinula raspravu i prebacila se na druge teme.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...