ABRONOŠA: Student postao romantični ljubavnik

Usred srede

ABRONOŠA: Student postao romantični ljubavnik

Stars -
Fudbalerčiću koji je postao poznat kad se oženio pevačicom Ikonom supruga je pronašla poruke koje je slao nepoznatoj devojci, pa je nastao haos

Sedam dana mi je brzo prošlo, drage moje abronoše, a nadam se da ste i vi jedva dočekali da čujete priče o našim javnim ličnostima koje bi oni rado da sakriju. Čak i od samih sebe. Naša današnja junakinja Državna Starleta prošle godine bila je glavna tema svih tabloida u zemlji. Razume se, ne zbog „posla“ kojim se bavi nego zbog njenog odnosa sa Studentom. Iako bi bilo logično da je Student šutnuo Državnu Starletu nakon skandaloznog otkrića da su u vezi i da imaju dete, kao i da joj je obezbedio siguran posao i luksuzan život, ipak se to nije desilo.

Njih dvoje se i dalje redovno viđaju i uživaju u svojoj ljubavi, a koliko sam čula, Student je u poslednje vreme postao „romantični ljubavnik“. Moja poznanica koja se druži s Državnom Starletom ispričala mi je kako se ona hvali da joj je Student poslao poruku u kojoj je pisalo „Dođi da te čika oplevi“, što je značilo poziv za seks. Naravno, Državnoj Starleti to je bilo beskrajno simpatično i bez pogovora je otrčala kod svog dragog.Za razliku od Studenta, koji bez posledica vara svoju ženu, naš drugi junak nije takve sreće. Fudbalerčiću koji je postao poznat kad se oženio pevačicom Ikonom supruga je pronašla poruke koje je slao nepoznatoj devojci, pa je nastao haos. Brže-bolje Ikona se spakovala i vratila u Srbiju s decom, a njemu je poručila da je više ne traži. Međutim, posle dve nedelje Fudbalerčiću se upornost isplatila, pa je nekako uspeo da ubedi svoju dragu da mu oprosti, bar zbog dece. Ikona se pomirila s mužem, kojeg od tada drži pod budnim okom. Fudbalerčić ne sme da izađe iz kuće ako joj se prethodno ne javi jer ljubomorna Ikona često zna da sedne na avion i iznenadi ga nenajavljenom posetom.Treći naš junak je sredovečni glumac Ludvig, koji nikad nije uspeo da napravi zavidnu karijeru, mada je imao dve zapažene uloge. Oduvek je Ludvig patio od kleptomanije, koja se u poslednje vreme otrgla kontroli, pa gotovo svakodnevno pelješi supermarkete u centru Beograda. Trgovci ga već dobro znaju. Čim uđe u neku radnju, u stopu ga prate dve prodavačice. Za njegov problem kolege odavno znaju, neki su čak imali nesreću da ih Ludvig opelješi, pa sada svi kriju kapute i torbe kad ga ugledaju.Toliko od mene ove srede, a vi nastavite da vodite abrove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja