SIN MIKIJA MEĆAVE: Voleo bih da povalim Gogu Aleksić
Foto: Printscreen

Zavodnik

SIN MIKIJA MEĆAVE: Voleo bih da povalim Gogu Aleksić

Stars -
Folk pevača Mikija Mećavu po drugi put na farmu ispratili su supruga Milica, sin Ognjen i ćerka Aleksandra, koji ga danonoćno prate i podržavaju, a medijsku pažnju proteklih dana privukao je niko drugi do Mikijev sin.

Što zbog fizičkog izgleda, što zbog izjave igračice Gorane Goge Aleksić da bi ga rado „probala“, jer je čula od pevačice Ivone Negovanović Cuce da Miki ima "dobrog sina".

"Drago mi je da je Goga tako nešto izjavila. Ona je lepa i atraktivna devojka. Ukoliko bude prilike, voleo bih da se upoznamo, pa, ko zna, možda se nešto i dogodi među nama. Mogao bih da je zavedem", rekao je Ognjen, koji je nasledio od oca sklonost ka muzici, ali se ne bavi pevanjem, već amaterski nastupa kao di-džej.

On kaže da bi voleo da uđe u rijaliti, ali kada Miki ne bude bio u njemu.

"Mislim da bi „Farma“ bila idelna prilika da me javnost upozna i da pokažem svoj talenat. Ipak, ne bih voleo da uđem u ovu Farmu, jer ne bih bio toliko opušten pored tate, a imam i obaveze na Fakultetu za bezbednost, koji uveliko studiram. Da me ljudi pogrešno ne shvate, Miki je super lik i opušten je, super se snalazi sa mladim svetom, ali ipak mi je tata", rekao je Ognjen, kojeg bi očigledno bilo sramota da se udvara devojkama pred glavom kuće.

On nam je otkrio da je njegov tata imao u planu da u seoskom rijalitiju predstavi novu pesmu „Loše sa tobom“, ali da ga je zdravstveni problem omeo u tome.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Tata u prošloj Farmi nije mogao da peva koliko to obično čini, zbog alergije koja mu se javila. Kako mi je rekao, tamo u Lisoviću ima neka biljka na koju tako reaguje. Stegne mu se grlo, boli ga i ne može da peva, a i teško diše. On se nadao da mu se neće ponoviti, ali, koliko vidim, jeste. Baš mi je žao", rekao je Mikijev sin, kojem nije jasno zašto njegovog oca stalno napada koleginica Saška Karan.

"Oni se poznaju odranije, dobri su napolju, ne znam šta joj bi da tako nastupi. Verovatno je videla da je jak igrač, pa hoće da se domogne pažnje. Ona izuzev svađa i nema šta drugo da ponudi publici", završava Ognjen.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track