STANIJA POSLALA PORUKU KRISTIJANU: Evo šta mu je poručila pre odlaska u zatvor!
Foto: Nemanja Pančić I Damir Dervišagić

FARMERI SAŽALJEVAJU KRIMINALCA

STANIJA POSLALA PORUKU KRISTIJANU: Evo šta mu je poručila pre odlaska u zatvor!

Stars -
Bivši farmer Kristijan Golubović danas će se otići u „Zabeli“, gde će provesti naredne četiri godine zbog dilovanja droge.

Iako mu je izdržavanje zatvorske kazne nekoliko puta odlagano, veći šok i nevericu izazvali su komentari farmera. Naime, većina njih ga žali. Uprkos svim neprijatnostima koje su doživeli od žestokog momka u Lisoviću, rijaliti kolege žale što Kristijan konačno ide u zatvor.

Starleta Stanija Dobrojević, koja trenutno radi u Americi, upoznata je sa činjenicom da njen nekadašnji prijatelj Kristijan Golubović danas odlazi na odsluženje kazne. Njihov drugarski odnos se promenio nakon izlaska iz rijalitija kada joj je tražio polovinu nagrade. "Ne bih ga uopšte komentarisala, srećan mu put", poručila je Stanija.

Foto Marina Lopicic
Foto Marina Lopicic

Jelena Milošević Balerina, iako je imala turbulentan odnos sa Golubovićem, od ljubavi i seksa do razbijanja nosa, kaže:"Kada se rijaliti završio, za mene se završilo i sve ružno. Iskreno, nisam znala ni kada će ići u zatvor, a i to nije moja stvar. Nek ide gde hoće.

Dok je pevačica Maja Nikolić istakla da nikada ne bi mogla da se raduje tuđoj nesreći.

"Meni je iskreno žao Kristijana. Nikada ne bih mogla da se radujem tuđoj nesreći i svako ima pravo na pokajanje i na život na slobodi. Iako sam od njega doživela neprijatnosti, psovke i uvrede, nikako ne može da mi bude drago što ide u zatvor", rekla je Maja, dok pevač Semir Džanković brine za Kristijanovu porodicu.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

"Siguran sam da će mu najteže pasti odvojenost od porodice, ali on je jak i izdržaće", rekao je Semir, dok se klaberka Tamara Đurić ogradila.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Ne zanima me da li će Kristijan ići u zatvor ili ne, mene se to ne tiče. Svako živi svoj život, za mene on ne postoji", istakla je Đurićeva, zaboravljajući sve pretnje koje joj je uputio, dok ga Vesna Vukelić žali.

"To je njegov krst koji kroz život nosi, kroz metafizički aspekt - bič božiji, ali on će i to izdržati. Mediokriteti i ženturače koje su na farmu došle na seoski seks turizam se naslađuju što ide, a ja kao prijatelj ne mogu", rekla je Vendi, dok je i Tijana Đuričić zaboravila da je na nju bacao krevet: "Bez obzira na sve, žao mi ga je!"

Foto Kurir
Foto Kurir

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track