ZAŠTO JE MARIJA MIHAJLOVIĆ OPLELA PO  VUČIĆEVOJ Sanja, završićeš na Farmi kao Bojana!
Foto: Kurir

Nastavlja da pljuje

ZAŠTO JE MARIJA MIHAJLOVIĆ OPLELA PO VUČIĆEVOJ Sanja, završićeš na Farmi kao Bojana!

Stars -
I zaista je pitanje gde je Bojanin album ili makar jedna pesma za godinu dana, koliko je prošlo od prethodnog takmičenja, zapitala se pevačica

Nakon što je rekla da joj se povraća od histerične pesme Ivane Peters, koju je članica benda Negativ napisala za Evrosong, Marija Mihajlović je oplela i po Sanji Vučić, koja će tu numeru pevati na najvećem evropskom muzičkom takmičenju.Marija smatra da će posle Evrosonga Sanja završiti u rijalitiju „Farma“, kao i prošlogodišnja predstavnica Srbije Bojana Stamenov.- Grčenje mišića lica i vrata i pravljenje grimasa nisu načini na koje se proizvodi ton. U svakom slučaju, kako stvari stoje ovde u Srbiji, „Farma“ joj ne gine. I zaista je pitanje gde je Bojanin album ili makar jedna pesma za godinu dana, koliko je prošlo od prethodnog takmičenja - zapitala se pevačica, koja je i sama ranije pokušala da se domogne Evrosonga, a javnosti je poznata i po tome što je pozajmljivala glas dens zvezdama devedesetih.

U nastavku je Marija spustila loptu.- I nemojte da mislite da imam nešto protiv ove devojke, koja je Kruševljanka, iz mog kraja, iz kog su potekli odlični pevači. Ne radi se uopšte o njoj, nego o onima koji prave celu tu papazjaniju i koji godinama uporno ne dozvoljavaju autorima da se pokažu i prezentuju svoje pesme i svoj rad. O tome se radi. To su likovi koji ubijaju našu scenu - napisala je Marija na društvenim mrežama.(I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja