EROTSKI PAPARACO: Gabi i Manuel se dohvatili u kolima!
Foto: Kurir

Pevačica u vezi s bivšim učesnikom „Velikog brata“

EROTSKI PAPARACO: Gabi i Manuel se dohvatili u kolima!

Stars -
Pejčevljeva digla ruke od oženjenog Semira i neodlučnog Radeta i završila u zagrljaju Stojanovića, s kojim je u ljubavi mesec i po

Gabrijela Pejčev je u vezi s Manuelom Stojanovićem! Bivša učesnica „Farme“ digla je ruke od oženjenog Semira Džankovića i neodlučnog Radeta Lazića i bacila se u zagrljaj bivšem učesniku „Velikog brata“.Paparaco Kurira uhvatio je zaljubljeni par ispred zgrade u kojoj Gabi živi, i to u trenutku kad se Pinkova zvezda bacila u zagrljaj estradnom zavodniku. A zatim su se dohvatili u kolima! Razmenjivali su nežnosti ne obraćajući pažnju na prolaznike i na bliceve foto-aparata, a onda su se zajedno uputili u nepoznatom pravcu.

Poljupci pršte... Novi par javno razmenjuje nežnosti
Poljupci pršte... Novi par javno razmenjuje nežnosti

Zbunio se

Kad smo kasnije pozvali Manuela i rekli mu da smo ga zatekli s Gabi, zbunjeno nam je kazao:- Nešto mi krči veza jer sam u romingu. Trenutno sam u Dubaiju, pozovite me kad dođem u Srbiju, pa ću sve da vam priznam - kroz smeh je rekao Stojanović.Gabrijela je bila malo pričljivija.- Kad ste nas uslikali?! Stvarno nema smisla jer sam iz rijalitija odavno izašla, a vi me pratite u stopu. Šta da vam kažem osim da Manuela dugo poznajem. Stalno se viđamo, izlazimo zajedno. On je super dečko. Imamo taj neki opušten odnos, družimo se i lepo nam je - trudila se da ostane tajnovita pevačica koja je, kako saznajemo, već mesec i po u vezi s Manuelom.

Dve reči - Manuel

Manuel je postao poznat zahvaljujući „Velikom bratu“, u koji je ušao tako što je za njega glasala publika na društvenim mrežama. Mnogi ga i danas pamte po lapsusu: „Dve reči - Manuel.“ Instant popularnost je unovčio, pa godinama uspešno radi kao organizator žurki u inostranstvu, najviše u Austriji i Švajcarskoj. Trenutno živi i radi u Dubaiju.Gabrijela Pejčev je dospela u žižu javnosti kad je kao učesnica „Pinkovih zvezda“ ušla na „Farmu 6“. Po napuštanju seoskog imanja zbližila se sa Stojanovićem, s kojim je ubrzo započela vezu, koju su krili dok ih naš paparaco nije uhvatio.

ZavodnikŽEŽELJEVU PREVARIO SA STANIJOM?!Manuel je bio u dugogodišnjoj vezi s voditeljkom Jelenom Žeželj, koja je takođe učestvovala u „Velikom bratu“. Njihova veza je bila ozbiljna, bili su i vereni, ali je ta ljubav pukla. I to jer ju je on, kako su mediji tvrdili, varao sa starletom Stanijom Dobrojević.- Istina je da me Jelena ostavila jer se u medijima pisalo o tome da imam nešto sa Stanijom - priznao je Stojanović.

Španska serijaU RIJALITIJU S BIVŠIMUbrzo po ulasku na Farmu Gabi je postala bliska s manekenom Radetom Lazićem, ali im je konce pomrsio Semir Džanković, koji im se u rijalitiju pridružio da bi se u javnosti oprao od zabranjene veze sa Pejčevljevom. Naime, pevačica je bila ljubavnica Novopazarca, čak je bila bliska i s njegovom suprugom, ali je odlučila da stavi tačku na tu špansku seriju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track