ABRONOŠA: Posle droge pao seks

Usred srede

ABRONOŠA: Posle droge pao seks

Stars -
Pošto su oboje poznati kao ljubitelji belog, Prsata, koja ne izbija iz klubova, i Bolesnik brzo su ukapirali da je za njih najbolje da se odvoje od ostatka društva kako bi mogli pošteno da se urade

Drage moje abronoše, sedam dana mi je brzo proletelo, a novih, sočnih priča ima napretek. Odlučila sam da vam danas ispričam dve, koje će se, verujem, i vama baš dopasti, pa ćete ih i vi prepričavati uz kaficu.Naš današnju junak je pevač, zvaćemo ga Bolesnik jer u poslednje vreme stalno kuka kako ima zdravstvene probleme. Pre nekoliko dana on je s društvom bio gost u jednom prestoničkom klubu i ne sluteći da su mu drugari pripremili nesvakidašnje iznenađenje. Iza ponoći Bolesniku i njegovim prijateljima u separeu se pridružila starleta, zvaćemo je Prsata.

Pošto su oboje poznati kao ljubitelji belog, Prsata, koja ne izbija iz klubova, i Bolesnik brzo su ukapirali da je za njih najbolje da se odvoje od ostatka društva kako bi mogli pošteno da se urade. U toaletu kluba povukli su nekoliko crta kokaina, a onda je usledio i seks.

Posle više od sat vremena, koliko su proveli u toaletu, Bolesnik se vratio u separe kod svojih prijatelja, koji su mu priznali da su oni platili Prsatu da se te noći provede s njim.

Naravno, njemu se to iznenađenje veoma dopalo. S druge strane, starleta je posle seksa u toaletu pobegla iz kluba glavom bez obzira, duboko razočarana u pevača. Potvrdilo se da je istina ono što su njegove bivše partnerke godinama pričale o njemu - da seks s njim traje predugo jer se toliko uradi da ne može da završi posao.S vama ću, drage moje abronoše, danas podeliti priču o još jednoj starleti - Višnjici. Opšte je poznato da ona svakodnevno ima gomilu mušterija koji je plaćaju za seksualne usluge, a često se među njima nađu i poznati muškarci. Tako je nedavno Višnjica imala i blizak susret s jednim političarem, zvaćemo ga Bucko.

Njegove stranačke kolege su mu preporučile usluge ove starlete, pa je političar rešio da se i sam uveri da li je istina da je ona toliko vešta u krevetu.

I Bucko je zaista bio prezadovoljan njenim umećem, ali je zato Višnjica jedva izdržala seks s njim. Čim je uspela da se izvuče od njega, starleta je mušterijama koje su je spojile s Buckom poslala SMS u kojem je pisalo da više nikada neće pristati na seks s njim pošto užasno smrdi na znoj jer se ne kupa. Inače, Bucko je poznat kao veliki švaler, iako se u javnosti predstavlja kao uzoran suprug. Njegova žena povremeno sazna za njegova neverstva, ali ne diže frku jer joj se on revanšira pozamašnom svotom novca, koji ona potroši na šoping.To je, drage moje, sve za danas. Vodite abrove do sledeće srede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track