RADA MANOJLOVIĆ IMALA PEH: Narode, ispala mi sisa!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica se obrukala na jednoj svadbi u Kruševcu

RADA MANOJLOVIĆ IMALA PEH: Narode, ispala mi sisa!

Stars -
Dok je igrala i pevala, Manojlovićeva nije primetila da joj desna dojka zabavlja goste. Kad je shvatila da je svi gledaju, povukla je haljinu

Radi Manojlović je na jednoj svadbi u Kruševcu ispala dojka, a ona to nije ni primetila!Dok je đipala pred gostima, pevajući hit koleginice Indi „Bato, bre“, folkerki je iz uske žute haljine provirila bradavica. Manojlovićeva je nastavila da igra i peva kao da se ništa nije dogodilo, a kada je napokon primetila da je svi gledaju zabezeknuto, prvo je greškom opipala dojku koja je bila skrivena, a zatim i drugu, koja je već neko vreme zabavljala zvanice na veselju.- Nije mi valjda ispala?! - pitala je Rada dečka koji je sedeo iza nje i krišom je snimao.- Jeste, ali malo - prokomentarisao je mladić.- Vi kažete ako ispadne, da je vratimo. Jaoj, kuku majko! Nema veze, idemo dalje, narode - rekla je Rada u mikrofon, namestila haljinu i nastavila da peva.Pljušte evriA što bi se potresla kad je jedna od najplaćenijih pevačica u Srbiji, koja po svadbi zaradi od 5.000 do 10.000 evra!Poznato je da na veseljima pevači zbog love svašta rade. Najbolji primer za to je pobednik „Zvezda Granda“ Darko Lazić, koji je ležao na podu dok su gosti po njemu bacali evre. Na Jutjubu je objavljen snimak njegove koleginice Aleksandre Prijović, buduće snajke Lepe Brene, na kom se vidi da joj gosti na svadbi guraju bakšiš u dekolte i prave venac od novčanica na glavi. Osim po dobroj zaradi, ona svadbe pamti i po incidentima. Tako ju je prošle godine jedna flaša pogodila u glavu, a druga u nogu, pa je tom prilikom zadobila duboku posekotinu.Dara Bubamara je na jednoj luksuznoj svadbi u Beču uzela, verovali ili ne, 15.000 evra za veče. Kako i ne bi kad je sve vreme pevala bosonoga na stolu. Ðanija ne vređa kad mu lepe novčanice na čelo.Peva i na kolenima- Okite me novčanicama kao božićnu jelku! Jednom me je gazda zamolio da klečeći pevam, ali sam na kraju lego na zemlju i tako pevao. Upropastio sam odelo, pa mi je gazda posle svadbe iskeširao 2.500 evra da kupim novo - izjavio je folker.

Nada Topčagić i Viki MiljkovićČISTILE PAPRIKE NA ROMSKOJ SVADBINada Topčagić ne krije da je na svadbi u Italiji, zajedno s Viki Miljković, Romkinjama pomagala da očiste pečene paprike.- Na romskim svadbama sam najviše zarađivala. Oni su veoma civilizovani, svadbe su kao u filmovima. Svi su u odelima, kao da gledaš film „Kum“ - rekla je Nada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja