POZNATI OKUPIRALI KOPAONIK: Koncert Željka Joksimovića i uživanje na snegu
Foto: Promo

KURIR NA MUSIC WEEKU

POZNATI OKUPIRALI KOPAONIK: Koncert Željka Joksimovića i uživanje na snegu

Stars -
Prvi Kopaonik Music Week festival počeo je na najbolji mnogući način: uz mnogo snega i osunčane staze na kojima se može prepoznati sve veći broj poznatih gostiju, a za sve korisnike Kurir.rs android ili iOS aplikacije spremili smo posebne pogodnosti, popust od 10% na masaže i beauty tretmane u okviru Grand Oaza Spa & Wellness centra

Osim Željka Joksimovića, koji kako nezvanično saznajemo, na koncert koji će održati večeras u hotelu Grand stiže sa porodicom, na Kopaoniku se već nalaze neki od njegovih poznatih fanova. Glumica Andjelka Prpić, koja je pre mesec dana najavila festival svojim duhovitim verzijama Željkove "Zveri" i Severinine "Uzbune" već je sa porodicom stigla u hotelski kompleks MK Mountain Resort. Društvo na stazi joj pravi i koleginica Marijana Mićić.

A photo posted by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Mar 18, 2016 at 3:46am PDT

Svoj pozdrav sa Kopaonik Music Week festivala gde sutra uveče u produkciji SkyMusica nastupa i Severina uputila je i Maja Manojlović:

I Snežana Dakić, novopečena urednica Ženske televizije, sa ćerkom provodi vreme na snegu najlepše domaće planine očekujući večerašnji koncert:

A photo posted by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Mar 17, 2016 at 9:35am PDT

Naravno, na Kopaoniku su i posetioci sajta Kurira: Ivana Vujičić, Mihajlo Proković i Marina Džever, koji su u prošlonedeljnoj akciji osvojili vikend za dve osobe u apartmanima Konaci, kao i propusnice za koncerte Željka Joksimovića i Severine. Pored toga, svi korisnici Kurir android ili ios aplikacije mogu iskoristiti posebnu pogodnost dok se budu opuštali na Kopaoniku: 10% popusta na masaže i beauty tretmane u okviru Grand Oaza Spa & Wellness centra. Sve što je potrebno jeste da prilikom ulaska u Grand Oaza Spa & Wellness centar kontakt osobi na recepciji pokažete ekran svog telefona sa ikonicom Kurir aplikacije i ostvarićete pravo na popust. Uživajte na snegu i dobrom provodu i budite i dalje najbolje informisani uz Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track