ŠTA SE KRIJE IZA GLAMURA JELENE KARLEUŠE? Plesačica otkriva skandaloznu istinu!
Foto: Damir Dervišagić

Niske reči

ŠTA SE KRIJE IZA GLAMURA JELENE KARLEUŠE? Plesačica otkriva skandaloznu istinu!

Stars -
Jelena Karleuša se i dan danas hvali koncertom na Ušću koji je održan pre 3 godine, ali ljudi koji su tada sarađivali sa njom i dalje pokušavaju da dobiju svoje pare.

Jelena koja sebe naziva Divom hvali se glamurom, sjajem, bogatom produkcijom i slično, a jedna od plesačica koja se sa njom nalazila na bini te 2013. godine, odlučila je da otkrije nešto više o pevačici.

Naime, Jovana Jocka Đurić na svoj Fejsbuk profilu otkrila je istinu koja se krije iza svog tog sjaja Jelene Karleuše.

"Ja ne mogu da se spuštam na taj nivo, da osetim tu vrstu patnje kada neko iskopira što si ti mnogo pre "isfurao" dokazivajući se pre koliko dana, vikenda, godina sam se ja slikala u tim gaćama, čarapama, frizuri a pre koliko taj neko. Razumem ako od toga zarađuješ milione (Diva ne zarađuje sigurno). Dobih ovo simpatično poređenje u inbox, i odluči da se ipak spustim toliko i objavim ovu sliku na kojoj je kao što vidite moja slika sa mojom omiljenom frizurom koju nazivamo "Dobra Vila" (moje prijateljice su me na Ibizi tako prozvale kada sam imala ovu frizuru) koja je postavljena pre 3 dana i Diva Jelena Karleuša koja je postavila juče! (Smejem se sama sebi).

Ali to nije sada bitno, već sam se dovoljno spustila, bljucnula, ovo sam iskoristila da poručim dragoj one and only Jelena Karleuša Diva na čijem sam koncertu pre 3 godine plesala i dalje ne isplaćena ja Jovana Jocka Đurić (+ ostatka plesača), ovim putem javno poručujem Jeleni što mi nije niti će mi platiti moju zaradu (jer žena nema para, to je skroz ok). Opraštam ti Jelena što si me blokirala na Tviteru, što me nisi isplatila (2 meseca uživanja i druženja na napornim treninzima za tvoj koncert, što bi ti to platila pff). I što si iskopirala moju omiljenu frizuru znači da me gotiviš. Jedno veliko ti opraštam", napisala je plesačica u svom statusu.

Ja ne mogu da se spuštam na taj nivo, da osetim tu vrstu patnje kada neko iskopira nesto sto si ti mnogo pre "isfurao"...

Posted by Jovana Jocka Ðuric on петак 11. март 2016.

Nakon nekoliko dana, Jovana je napisala još jedan status posvećen Jeleni.

"Sećate se mog posta od pre neki dan upućen Divi Jeleni Karleuši? Da je do nje stiglo - stiglo jer je žena obrisala sliku dan posle, a komentar za neisplećene plesače ipak nisi imala Chanel, Dior, Versace, Balman Divo? Kako spavaš ti noću ove tri godine? Da li te je ponekad sramota pošto si iskompleksirana na Cecu level 100, jer je ona ipak platila (unapred) plesače a ti ne? Ležiš na podu koliko si nisko pala u našim očima nažalost, a divili smo ti se nekada..."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track