POBEGLI OD SVIH: Severina i Igor nisu zvali Kebu na Mladence!
Foto: Damir Dervišagić

Pevača sin i snajka iskulirali za praznik

POBEGLI OD SVIH: Severina i Igor nisu zvali Kebu na Mladence!

Stars -
Dragan Kojić kaže da je bračni par jučerašnji dan proslavio na tajnoj lokaciji, za koju ni on nije znao gde se nalazi jer mu nisu rekli

Dragan Kojić Keba nije pozvan na Mladence kod sina Igora i snaje Severine, koji su se venčali 22. novembra prošle godine.Pevač se požalio da čak i ne zna gde će bračni par obeležiti Svetih Četrdeset Mučenika, koje obeležavaju svi mladenci 22. marta u prvoj godini braka. Folker i njegova supruga Olja, koji poštuju sve srpske običaje, želeli su da naprave malu proslavu u njihovoj kući na Bežanijskoj kosi kako bi počastili prijatelje, ali odluku o tome ipak su doneli Severina i Igor. Iako je hrvatska pevačica nedavno rekla da nije mogla naći boljeg svekra od Kebe, očigledno je da je na Mladence želela da bude sama sa svojim suprugom.- Kako, bre, da proslavljam Mladence? Oženio sam se pre 30 godina (smeh) - našalio se Keba kad smo ga pitali da li je spreman da ugosti prijatelje povodom praznika i nastavio:- Igor i snajka su na tajnoj lokaciji. Ni ja ne znam gde su jer nisu hteli da mi prijave. Nisu mi rekli kako slave, ali će verovatno otići na večeru uz muziku u neki lep restoran. Iskreno, niti sam ih pitao, niti su me zvali da mi kažu, oni imaju svoj neki fazon. Samo neka im bude lepo. Upravo sam krenuo u Skoplje - rekao je Keba za Kurir.Da Srbi slave Mladence, Seve je saznala tek nedavno. Ona se zainteresovala za ovaj praznik, koji ju je oduševio.- Mladenci se ne slave kod nas, ali mi to super zvuči. Ja sam za i radujem se tom danu. Jedva čekam - rekla je nedavno Severina Kojić.

HIT Imali pametnija posla GOCA I RAŠA ZABORAVILI NA PRAZNIKGoca Tržan i njen suprug Radomir Raša Novaković, koji su takođe prošle godine stali na ludi kamen, zaboravili su na praznik. Iako se u medijima pisalo da im je brak klimav i da su na korak do razvoda, pevačica je za Kurir rekla da oni i dalje žive zajedno, ali da im nije palo na pamet da su juče bili mladenci.- Da me vi niste zvali, ne bih ni znala da su Mladenci. Zaista nemam pojma, niti me to zanima. Ne znam ni koji je datum. Nisam tip koji se mnogo na to osvrće, a iskrena da budem, ne želim prijateljima da pravim dodatni trošak i da mi donose poklone. Ja svakako slavim jer sam postala promotivno lice jedne poznate marke automobila - kazala je pevačica.

Marko BulatŽENA JE OSTALA BEZ POKLONAMarko Bulat, koji se oženio prošlog maja, u svom stanu je organizovao večeru.- Naši najmiliji bili su sa nama. Iskren da budem, supruzi nisam kupio poklon jer sam kasno ustao, ali ima vremena - rekao je Bulat.Na ludi kamen stala je i Bojana Rajić, koja se u međuvremenu i porodila, a sudbonosno „da“ izgovorila je i Kristina Bekvalac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track