ABRONOŠA: Venera bankrotirala

Usred srede

ABRONOŠA: Venera bankrotirala

Stars -
Dok je svuda naokolo pričala da ima posla napretek i da radi na novim projektima, Venera je zapravo u jednom momentu ostala na ulici jer nije imala novca ni stanarinu da plati

Drage moje abronoše, stigla je još jedna sreda, a ja vam dolazim s novim, sočnim gradskim abrovima. Današnja zvezda je pevačica Venera, čija je karijera odavno na izmaku, a poslednjih godina jedva sastavlja kraj sa krajem. Upućeni u njen privatni život su mi ispričali da joj je finansijska situacija toliko loša da je nedavno morala da otpusti i vozača koji je za nju radio godinama.

Istina je da je njega angažovao bivši Venerin verenik dok su još bili u ljubavi. Kada su raskinuli, pevačica je zadržala vozača i nastavila da ga plaća 700 evra mesečno da bi svima pokazala da ne zavisi od tuđih para i da sama sebi može da priušti luksuz.

Dok je svuda naokolo pričala da ima posla napretek i da radi na novim projektima, Venera je zapravo u jednom momentu ostala na ulici jer nije imala novca ni stanarinu da plati. Tada joj je u pomoć pritrčao dugogodišnji poznanik iz branše, ponudivši joj saradnju, što je podrazumevalo da joj da i keš unapred, što je ona, razume se, sa oduševljenjem prihvatila.

Ali te pare nikako nisu mogle da pokriju sve pevačicine troškove, koji nikako nisu bili mali jer je ona navikla na raskalašan život. Kako se pohvalila, kupila je stan, ali je svakodnevne troškove morala debelo da skrati. Seču budžeta započela je otpuštanjem šofera, koji je mesečno opterećivao njen ionako tanak novčanik. Za „drugarice“ sa estrade smislila je priču da je vozača otpustila jer ima novog bogatog udvarača koji je ljubomoran kada su u njenoj blizini drugi muškarci. Navodno, samo iz tog razloga je rešila da od sada sama vozi auto.Naša druga junakinja je dama u srednjim godinama koja u estradnim krugovima važi za zmiju otrovnicu, pa ćemo je i mi tako zvati. Iako je njeno jedino zanimanje supruga poznatog pevača, ona je zbog svog nadmenog stava i drčnosti brzo privukla pažnju medija. Poslednjih nekoliko godina Otrovnica je često tema u domaćoj štampi jer je javnost saznala da njen dragi voli da švrlja. I dok mnogi veruju da ona ćuti na njegovu prevaru jer je zanima isključivo novac koji on ima u izobilju, saznala sam da to nije razlog. Kako su mi ispričali, Otrovnica je do ušiju zaljubljena u mnogo mlađeg ne tako poznatog muzičara s kojim se viđa svaki put kada njen muž otputuje van zemlje. Njen brak sa pevačem je odavno samo fiktivan, pa i ne čudi zašto su oboje našli nove ljubavi.Toliko od mene za danas. Vodite abrove do sledećeg druženja, kad ću vam otkriti nove tajne srpskog džet-seta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track