ŠABAN ŠAULIĆ: Ne znam kakav mi je zet!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Ne za ko je bebin otac

ŠABAN ŠAULIĆ: Ne znam kakav mi je zet!

Stars -
Medijsku prašinu podigla je vest da je Ilda Šaulić u drugom stanju, a nas je iznenadilo da čak ni Šaban Šaulić ne zna ko je bebin tata.

Naime, Šaulić je rekao da on i ne zna da mu je mezimica trudna i da nema pojma ko je zet.

"Ja tu nemam šta da komentarišem. Zovite onog ko to treba da komentariše. Nisam raspoložen za komentare", izjavio je za naš list pevač, a na naše pitanje da li je srećan što će ponovo postati deda, Šaulić nas je iznenadio odgovorom.

"Ja to i ne znam, niti znam, niti vodim računa o bilo čijem stanju, drugom, trećem", tvrdi Šaban. Zanimalo nas je, ako ne zna da je Ilda trudna, da li zna kakav je novi zet."Ne znam kakav je zet. Ćao, prijatno", rekao nam je za kraj nekrunisani kralj.

Ni mama Goca ne želi da komentariše ćerkin privatani život.

"Nemojte mene da pitate. Ko bude treba da priča o toj temi, neka priča - bila je jasna Gordana.Ni buduća mama nije htela da priča o ovoj temi, ali je nije ni demantovala.

"Nikada nisam pričala o svom privatnom životu, pa neću ni sada iznositi detalje u javnost", rekla je Ilda za magazin „Stori“.

Foto Kurir
Foto Kurir

Podsetimo, novi Ildin izabranik je beogradski biznismen, koji je folk pevačicu osvojio šarmom i romantičnim gestovima. Dete je planirano od prvog dana veze. Desetogodišnju vezu sa starijim partnerom prekinula je prošle godine, kada je shvatila da sa njim neće moći da ostane u drugom stanju. Ilda će se poroditi u Italiji, gde će se uskoro preseliti.Ildu prijatelji upoznali sa dečkom!Sadašnjeg dečka Ilda Šaulić upoznala je preko zajedničkih prijatelja. Biznismen sa kojim je ostala u drugom stanju je njenih godina, a srećnu vest pevačica je prvo otkrila mami Goci. Zatrudnela je samo dva meseca nakon što su započeli vezu.

"Ilda je jako patila kada je raskinula desetogodišnju vezu sa čovekom koji je bio tri decenije stariji od nje. Prvih nekoliko meseci uopšte nije obraća pažnju na druge muškarce u njenom okruženju. Njen sadašnji dečko nekoliko puta je izašao sa prijateljima, a u istom društvu se našla i Ilda. Par se prvo dopisivao, a onda su uplovili u vezu, a zatim i saznali da je ona trudna", ispričao je nedavno izvor blizak Šaulićima.

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track