SEVERININ IGOR ODBRUSIO MILANU: Ne zoveš sina po 5 meseci, a optužuješ moju ženu
Foto: Printskrin

Severinin muž optužuje oca njenog deteta

SEVERININ IGOR ODBRUSIO MILANU: Ne zoveš sina po 5 meseci, a optužuješ moju ženu

Stars -

Kojić reagovao na Popovićevu tvrdnju da nema pristup malom Aleksandru, poručivši mu da mališana nije viđao po nekoliko meseci

Severinin suprug Igor Kojić zaratio je s njenim bivšim verenikom Milanom Popovićem zbog izjava koje je biznismen davao povodom svoje borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Povodom Popovićeve tvrdnje da mu Severina brani da se viđa sa detetom, Kojić se obratio javnosti na Instagramu.

- U Americi postoji sindrom „uskraćuju viđanje“, znači ograničavaju susrete i druženja, na sve moguće načine pokušavaju oca da spreče da uživa u provođenju vremena sa svojim detetom. Nisam čitao kakav sindrom postoji u Americi, ali sam „video“ da neko samoinicijativno ne vidi i ne čuje sopstveno dete pet meseci, pa tri meseca, pa dva meseca. Pa se pitam kakvu to mogućnost Ustav treba da nam da? Možda mogućnost da se falsifikuje pasoš ili da nas neko prati/uhodi mesecima? - napisao je Kojić.

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on Mar 23, 2016 at 9:24am PDT

Prethodno je Popović na konferenciji za medije rekao da ga je pevačica lažno optužila za nasilje u porodici.- Ja sam odgovoran zajedno s drugim roditeljem za dete kojem nemam pristup. Dete nije htelo da se odvoji od mene i pređe kod dadilje.

Zvao sam centar za socijalni rad, a radnica mi je rekla da sam neodgovoran otac jer nisam u stanju da svom detetu objasnim da mora da ide kod majke. U Zagrebu postoje sudovi koji ne žele da presude da dete živi i kod oca i kod majke - rekao je Popović i dodao da je dobio prijavu za nasilje u porodici, koja je, prema njegovim rečima, lažna i ne sadrži ništa, „ali omogućuje majci da ga naziva nasilnikom“.Takođe, istakao je da nikad nije bio agresivan niti ga je bilo ko iz policije zvao zbog takve prijave.- Mene vodi ljubav prema svom detetu, ne želja za osvetom - istakao je Popović komentarišući i presudu zagrebačkog Županijskog suda, koji je omogućio Severini da njihovog sina upiše u vrtić po sopstvenom izboru.Popović je rekao da je žrtva psihičkog nasilja jer mu majka uskraćuje da viđa Aleksandra, ali da nije zbog toga podneo prijavu protiv nje.(N. G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track