ANĐELA VEŠTICA SPREMA PAKAO: Marija Ana je dno dna! Odmah je dala Filipu fićfiriću

Najavila haos

ANĐELA VEŠTICA SPREMA PAKAO: Marija Ana je dno dna! Odmah je dala Filipu fićfiriću

Stars -
Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica večeras ulazi na imanje, a buduća farmerka je najavila paklenu nedelju.

Ona je pred ulazak u rijaliti pričala bez dlake na jeziku i otkrila šta misli o kom učesniku. Pojedinsi su joj simpatični, ali nekima neće dozvoliti ni da joj se obrate.

"Stefan mi je bio najsimpatičniji, dizao je atmosferu, a sada već vlada tenzija, tako da sada nikoga ne mogu da uzmem kao zanimljivu osobu. Marina Perazić je po meni nije loš čovek, ništa loše nije napravila, nepravedni je napadaju i loše se ophode prema njoj", rekla je Anđela a potom nastavila:

"Mislim da je Jelena Golubović dosta namazana. Žena dosta puta nije bila ispravna jer dosta puta napadala druge. Ona je inteligenta osoba. Mislim da ću naći zajednički jezik sa Golibovićevom. Ja sa inteligentnim osobama nađem zajednički jezik, sa glupim ljudima nemam šta da pričam", priznala je bivša glumica filmova za odrasle i dodala da Lepog Miću i Balerinu smatra pametnim osobama.

"Ova Marija Ana mi je dno dna. Sa njom neću imati nikakav kontakt, neću joj dati da mi se obrati. Prvo veče je dala Filipu. Mislim da samo retardirana osoba ne vidi da nisu imali seks. Ja ne bih imala seks, zbog svojih roditelja. Meni je Filip neki mali fićfirić, ide i samo ubada. One tamo nemaju izbora pa sve njega napadaju. Ja njega znam i van farme, Filip je takav. On je spavao samo zbog svoje potrebe, kakva crna ljubav u rijalitiju", rekla je Anđela koja ne veruje u ljubav u rijalitiju.

Anđela ističe da je iskrena osoba i da nema problema sa tim da svima isitnu kaže u lice. Trudiće se da izbegava svađe jer to ne priliči damama, ali ukoliko je neko bude napao, ima nameru da burno reaguje. Ona na imanje ulazi sa tajnim zadatkom. Naime, ona ima 7 dana da pomiri Jelenu i Lepog Miću što će biti veoma teško.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track