(VIDEO) DARA BUBAMARA ZA KURIR: Laž je da napuštam TLZP! Nastaviću da pravim šou zbog humanosti!
Foto: Printskrin Instagram

Ne odustaje

(VIDEO) DARA BUBAMARA ZA KURIR: Laž je da napuštam TLZP! Nastaviću da pravim šou zbog humanosti!

Stars -
Dara Bubamara svojim učešćem u humanitarnom šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" iz nedelje u nedelju zasmejava publiku i žiri.

Međutim, počelo je da se spekuliše da će Dara da napusti šou i to zbog Ivana Ivanovića i Vlado Georgieva.

Pozvali smo Daru kako bi nam objasnila o čemu je reč i da li ćemo je još uvek gledati u ovom šou programu.

"Stvarno ne znam odakle ljudima ta informacija danas ceo dan. To nije tačno! Ovo nije sprdnja, ovo je šou program humanitarnog karaktera a ja sam potpisala ugovor sa produkcijom koji sigurno ne bih prekinula. Zna se šta moće da se prekine ali ovakve stvari, kada novac ide onima kojima je potrebno nikada ne bih prekinula", rekla je pevačica.

Nakon toga pitali smo je da joj smetaju komentari žirija i zbog čega se pričalo da su Vlado i Ivan, tačnije njihovi komentari, razlog zbog kog navodno napušta šou.

"Stvarno ne znam. Zar mislite da meni to može da smeta? Tu smo da se šalimo, da se igramo, da budemo zanimljivi publici. Nije lako, moram priznati. Imam probe ponedeljak i utorak, sredom snimamo, dete tek u četvrtak vidim a onda u petak opet nastup. Ali prihvatila sam to i ići ću do kraja svakako. Moja publika sve pokazuje, a i gledaoci ovog šoua vide sve", zaključila je pevačica.

Podsetimo se kako je Dara imitirala Georgieva nakon čega je pevač ostao oduševljen i nije mogao da prestane da se smeje:

Dara kao Vlado Georgijev, ep. 05. sez. 03.

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 3. април 2016.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track