Vendi: De Vinča je upala iz jame u provaliju!
Foto: Damir Dervišagić

Folk pevačica nastavlja suđenje s vlasnicom agencije „Mis Ju“

Vendi: De Vinča je upala iz jame u provaliju!

Stars -

Njih dve su na sudu jer je Vendi u jednoj emisiji navodno izjavila da su Vesna i misice svojevremeno dobijale od Muamera el Gadafija poklone u zamenu za seksualne usluge

Vesna Vukelić Vendi juče se suočila na sudu s Vesnom de Vinčom, koja ju je tužila pre tri godine jer je za nju navodno rekla da je makro.

Iako je u januaru prošle godine Vendi proglašena nevinom, vlasnica agencije „Mis Ju“ odlučila je da ponovo pokrene tužbu, pa se pevačica juče zajedno sa advokatom Marijom Bradić pojavila u Drugom opštinskom sudu. Njih dve su na sudu jer je Vendi u jednoj emisiji navodno izjavila da su Vesna i misice svojevremeno dobijale od Muamera el Gadafija poklone u zamenu za seksualne usluge.- Ja kao tužena danas sam dala neke odgovore koji su od mene traženi i verujem da će sud, kao i prošli put, presuditi u moju korist. Vesna se upetljava kao pile u kučine i upada iz jame u provaliju. Sve što je do sada uradila je neozbiljno, a to sebi ne može da dozvoli neko ko je integralna ličnost. Ona je mene tužila zbog umišljaja da sam u emisiji „Elitna prostitucija“ pominjala njeno ime, što je apsolutno netačno i to ne postoji na snimku, ali opet ću je mačem istine pobediti. Jedna druga osoba je u toj emisiji pominjala pseudonim Big Mama i manekenke, pa se nameće pitanje kako je Vesna uspela da se pronađe u tome. Na koji način je ona sebi identifikovala s Big Mamom i Gadafijem, to je odlično pitanje - rekla je Vendi za Kurir po izlasku iz sudnice.S druge strane, Vesna je kategorično odbila da daje izjave. (I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track