(FOTO) PEVAČICA PROMENILA IDENTITET: Lepa Brena kao Ledi Gaga!
Foto: Damir Dervišagić

Novi spot pevačice

(FOTO) PEVAČICA PROMENILA IDENTITET: Lepa Brena kao Ledi Gaga!

Stars -

Jedna od naših najvećih zvezda potpuno je vizuelno promenila identitet, a spot je poverila produkciji „Toksik“, s kojom je uradila i prethodna dva videa

Lepa Brena je snimila spot za pesmu „Carica“, a prvi utisak kad je u pitanju njen stajling jeste da je pevačica inspiraciju pronašla u Ledi Gagi.Brena uvek ide ukorak s vremenom, pa se trudi da sa svakim novim projektom bude drugačija i nova. Iako su mnoge njene koleginice ostale verne svom stilu i ništa ne menjaju ni kad je u pitanju stajling, a ni pesme, Brena ne zaostaje za svetskim trendovima.Dugogodišnji saradnici vlasnice „Granda“ Marina Tucaković i Damir Handanović, tandem koji garantuje uspeh, radili su i novu numeru, koja, kažu oni koji su je čuli, osvaja na prvo slušanje.

A photo posted by LEPA BRENA (@lepabrenafan) on Apr 19, 2016 at 5:27am PDT

Da bi se dočarala aristokratska nota pesme, spot je sniman u Beogradu, u hotelu koji je pod zaštitom države. Jedna od naših najvećih zvezda potpuno je vizuelno promenila identitet, a spot je poverila produkciji „Toksik“, s kojom je uradila i prethodna dva videa.

Iako je Brena neko ko je godinama sinonim za pravu zvezdu i caricu muzike na ovim prostorima, ovo je prvi put da snimi pesmu sa ovakvim nazivom.Spot je premijerno prikazan juče, a prve reakcije su i više nego odlične.(K. L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track