ABRONOŠA: Plava vara muža s narko-dilerom

Usred srede

ABRONOŠA: Plava vara muža s narko-dilerom

Stars -

Za svaki seks s narko-dilerom Plava dobija po 1.000 evra, a viđaju se u jednom iznajmljenom stanu na Novom Beogradu dva ili tri puta mesečno

Drage moje abronoše, jedva sam čekala naše današnje druženje da vam ispričam nove priče koje sam saznala u proteklih sedam dana. Skoro nismo čuli ništa novo i zanimljivo iz života jedne pevačice, sećate je se sigurno, zovemo je Plava.

Otkako je u „srećnom“ braku, sve ređe se pojavljuje na javnim događajima, a i kada napravi izuzetak, obično bude u društvu supruga. U prvi mah pomislila sam da se Plava konačno opametila i prestala da vodi buran život otkako se udala, ali sam se prevarila. Od zajedničke poznanice sam saznala da je ova pevačica skoro godinu dana u šemi sa veoma opasnim čovekom, trenutno jednim od najvećih narko-dilera u Srbiji. Podrazumeva se da Plava prema njemu ne gaji nikakva osećanja, kao što nije ni prema ostalim muškarcima koji su je finansirali proteklih godina, već da je njihov odnos vrlo jasan. Za svaki seks s narko-dilerom Plava dobija po 1.000 evra, a viđaju se u jednom iznajmljenom stanu na Novom Beogradu dva ili tri puta mesečno.Za razliku od prethodnog supruga, za kojeg nije preterano marila i varala ga je na svakom koraku, pevačici je do sadašnjeg muža ipak stalo i uopšte ne želi da on sazna za njene vanbračne aktivnosti koje im donose značajne novčane prihode. Naš drugi današnji junak je Akademik. On se u javnosti predstavlja kao alfa mužjak i glava porodice, a istina je sasvim drugačija. Njegova supruga svesna je da je on s vremena na vreme vara, ali njoj to i nije toliko važno sve dok ima razloga da s njim bude u braku, mislim na novac. Problem nastaje kada se Akademik zaljubi, kao što je svojevremeno odlepio za lepom glumicom Amerikankom koja je učestvovala u jednom njegovom projektu. Kada je saznala da je njen muž do ušiju zaljubljen i da joj to može ugroziti presto, ljubomorna supruga pozvala je Amerikanku i poručila joj da je bolje da napusti zemlju ukoliko ima nameru da se bavi glumom jer će joj ona ovde zatvoriti sva vrata. Uplašena glumica je spakovala kofere i otišla u obećanu zemlju, ali tamo joj se očigledno i nije baš posrećilo. Akademik je po naređenju supruge morao da izbaci Amerikanku čak i sa plakata za svoj projekat, iako ima jednu od glavnih uloga, a to je jasan dokaz da je se on ne pita ništa.Toliko od mene za danas, nastavite da vodite abrove do naredne srede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja