VESNA ZMIJANAC: Postaću baba, briga me za 50.000 evra, ne vraćam se na Farmu!
Foto: Zorana Jevtić

Pevačica kažnjena zbog ćerke Nikolije

VESNA ZMIJANAC: Postaću baba, briga me za 50.000 evra, ne vraćam se na Farmu!

Stars -

Folk zvezda Vesna Zmijanac pobegla je iz rijalitija „Farma“ kad je saznala da je njena ćerka Nikolija Jovanović ponovo trudna!

Vesni je radosnu vest saopštio muzički gost Amel Ćeman Ćemo, nakon čega je pevačica napustila Lisović. Budući da je prekršila ugovor, produkcija je kaznila s 50.000 evra!Dolazi mama kući- Vesna je u toku noći samoinicijativno napustila imanje. Ona je diskvalifikovana i snosiće kaznu od 50.000 evra u skladu sa ugovorom - saopštila je zadruga juče u pismu farmerima.Vesna Zmijanac je izašla sa imanja u Lisoviću u četvrtak uveče, čim joj je Ćemo rekao da joj je ćerka ponovo trudna. Čuvena pevačica je prvo bila u šoku, onda je počela da plače od sreće i uzbuđenja.- Ne smem ni da se radujem. Mico, dolazi mama kući, čekaj me! Neće mama tebe samu da ostavi tamo - poručila je kroz suze svojoj mezimici gledajući u kameru, a onda je i ostalim učesnicima Farme saopštila da će postati baka i da će još iste večeri izaći sa imanja.

Takav je ugovor
Baš me briga

Vesni je ćerka najveći oslonacNIKOLIJA ME JE OPET SPASLA!Vesna Zmijanac je veoma emotivno primila vest da je njena ćerka trudna. Teško je disala, plakala je i odmah zapalila cigaretu da se smiri. A onda je rekla kako je upravo Nikolija njeno sidro i osoba koja je vraća u život.- Nikolija me je uvek spasavala. U mom najvećem haosu, na vrhuncu slave, čekala sam nju. Odmorila se. Kad god sam pala, ona me je vraćala u život - poverila se Zmijanac svom prijatelju Ćemi, koji joj je i uzeo muštuluk da je Nikolija trudna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track