MARIJA I JELENA U SUKOBU ZBOG TAKMIČARA ZG: Od kad se ti razumeš do te mere u narodnjačke trilere
Foto: Printskrin

Napeta situacija

MARIJA I JELENA U SUKOBU ZBOG TAKMIČARA ZG: Od kad se ti razumeš do te mere u narodnjačke trilere

Stars -

U "Zvezdama GRranda" došlo je do novog sukoba među članovima žirija. Ovaj put glavne akterke su bile Marija Šerifović i Jelena Karleuša koje su se posvađale zbog mišljenja oko kog se nisu složile.

Uglješa Radonjić i Šefki Jahić predstavili su publici narodnjačkim pesmama, a Marija je imala kritike na račun oba takmičara.

"Ti imaš te neke presečene i nedovršene trilere što se meni ne odopada, posebno u pesmi "Maskara" i to je jedino što se meni nije doaplo. Šefki nisi bog zna kako zablistao, ali ja sam ti verovala , malo si tu bio i nizak i nestabilan u Šerifovoj pesmi, ali eto dala sam prednost tebi", rekla je Marija sa kojim se nije složila JK.

"Smatram da je Šefke imao nedovršene fraze pogoto u "Venčanici" Šerifa Konjevića. To nije smelo da ti se desi,za razliku od tebe Uglješa je svaku frazu otpevao divno", rekla je Jelena, a onda ju je Marija prekinula.

"To apsolutno nije tačno", istakla je pevačica.

"To je apsolutno tačno", uzvratila je Karleuša.

"Od kad se ti razumeš do te mere u te narodnjačke trilere?" pitala ju je Šerifovićeva.

"Ja se razumem, da ja se razumem! Ljubavi ja ne pevam kao Saša Matić ali čujem da li ih neko izvede", odgovorila je Jelena.One su pričale u glas pokušavajuć da nadjačaju jedna drugu, dok je Aca Lukas je govorio kako nisu normalne i da nije ni čudo što je Šaban Šaulić završio u bolnici.

"Pa ti si sledeći ljubavi" našalila se Karleuša, a onda su svi počeli da se smeju. Njih dve su se rukovale pa se na kraju sve pretvorilo u šalu.

 Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja