(FOTO) Najbolji muž, a uskoro i tata: Nikola Rokvić emotivnim komentarom pokazao koliko voli Bojanu
Foto: Dragana Udovičić

NE MOŽE DA DOČEKA NJEN DOLAZAK

(FOTO) Najbolji muž, a uskoro i tata: Nikola Rokvić emotivnim komentarom pokazao koliko voli Bojanu

Stars -

Pevač Nikola Rokvić s netrpljenjem očekuje porođaj njegove žene...

Šarmantni pevač Nikola Rokvić za manje od dva meseca naći će se u dugo očekivanoj ulozi oca.Talentovani pevač koji je mnoge osvojio učešćem u humanitarnoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", trenutno se nalazi u Los Anđelesu sa svojim suprugom Bojanom.

Svetski poznata manekena, Nikolina žena, Bojana odlučila je da će njihovu devojčivu roditi u Americi, a porođaju će prisustvovati Nikola.Ono što je sada raznežilo mnoge fanove pevača, jeste fotografija Bojana koja vežba, i gde joj se vidi trudnički stomak.Komentar koji je Nikola ostavio ispod fotografije mnogim roditeljima je čak izmamio suze na lice, a verovatno mnoge dame zavide Bojani što ima ovako požrtvovanog muža."Moja dva života! Još dva meseca do dolaska moje male princeze", napisao je ponosni Nikola...

Sa sajta Story.rs pročitajte i:Kada je sestra stilizuje onda je zagarantovan uspeh: Nataša Bekvalac zablistala u zahtevnom kombinezonu (FOTO)Hoće li Duško biti ljubomoran? Jelena Karleuša u najlepšem društvu (FOTO)Mamin princ: Neodoljiv prizor Nikoline Kovač sa sinom osvojio društvene mreže (FOTO)Dona Ares: Neću dozvoliti da me bolest pobediPotpuno drugačija i nikad seksepilnija: Anastasijina fotografija posle koje ćete ostati bez teksta (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track