PUBLIKA IZABRALA 15 NAJBOLJIH: Oni su obezbedili prolaz u drugo polufinale Pinkovih zvezdica
Foto: Printskrin

Pevački šou

PUBLIKA IZABRALA 15 NAJBOLJIH: Oni su obezbedili prolaz u drugo polufinale Pinkovih zvezdica

Stars -

Pevački šou "Pinkove zvezdice" polako se privodi kraju, a večeras se održalo prvo polufinalno veče.

Sedamnaestoro Pinkovih zvezdica odmerilo je snage a petnaest takmičara je obezbedilo plasman u drugo polufinale Pinkovih zvezdica.

Publika je donela konačnu odluku da dalje takmičenje ne nastave: Teodora i Alma.

Prolaz u drugu polufinalnu emisiju su obezbedili: Veljko, Indira, Nika, Irnes, Darija, Martija, Marko, Anja, Žarko, Elena, Eva, Tomislav, Anđela, Antonia i Uroš.

Mesecima unazad talentovani klinci su nas zabavljali pesmama i pefromansima, a večeras smo ih videli u najboljim izdanjima.

Tok emisije:

01:49 Marijana je saopštila da dalje idu: Veljko, Indira, Nika, Irnes, Darija, Martija, Marko, Anja, Žarko, Elena, Eva, Tomislav, Anđela, Antonia i Uroš.

Teodora i Alma su ispale iz takmičenja.

01:46 Nakon prvog preseka Marijana će saopštiti ko ide dalje.

01:03 Marijana je rekla da su otvorene linije za glasanje i da publika može da glasa za svoje favorite.

00:47 Marko Bošnjak izabrao je pesmu "All by myself" kog je publika ispratila gromoglasnim aplauzom.

"Dete sa druge planete. To si ti, pokazao koliko mali može da bude veliki umetnik. Najmanje pakovanje, tog velikog pevačkog kolača. Svi smo bili iznenđani kada si pustio glas iz sebe", istakla je Leontina i dodala da je on favorit jer je primećen od samog početka.

"Šta da kažem? Kako ti pevaš, šta ti daješ... svašta bih ti ja rekao ali ako budemo radili zajedno. Ti matiraš čoveka s tim! I sve je najbolje! Imaš magiju scene, momenata!" smatra Hari. "Bićeš veliki peva", dodao je on.

Goca je pre svega čestitala malom Marku i rekla da je on ogromno iznenađenje.

"Čuje se da imaš problem sa glasom a i dalje je sve fantastično". Milan mu je poručio da se ne stresira jer je veoma darovit.

"On je samo malo dete sa ogromnim taletnom", prokomentarisala je Jelena.

00:36 Martija Stanojković je otpevala pesmu "Najgora". "Večeras si izabrala pesmu "Najgora" ali ja mislim da si ti najbolja. Mislim da si ti jedna velika pevačica", prokomentarisao je Milan. Jelena Martiju smatra pevačicom i glumicom.

"Ona je po mom mišljenju najompletnija. Lepa, vaspitana, glumica... kada izađe ona osvoji scenu. Kada stane pred mikrofon ona se transformiše, ti od prosečnih pesama napraviš umetnička dela, to ne može svako", rekla je Goca i dodala da devojčica zaslužuje svetsku karijeru.

"Mislio sam da nećemo nadamšiti prvu sezonu što se tiče kvaliteta. Sad vidim da nisam bi u pravu. Sve što su rekli to stoji, da se ne ponavljam. Od nečega, napraviš veće, to je znanje, umeće", bio je iskren Hari. Leontina je istakla kako uživa u njenom pevanju.

"Toliko si neverovatna, rušilac!"

00:26 Indira Beriša je pevala pesmu na španskom pod nazivom "Esta Ausenica". Leontina je bila oduševljena i malo je falilo da zaplače.

"Neverovatno je šta si postigla, koliko si doprela do srca ljudi. Jesi, najbolja!" rekla je onda i dodala da ima čudne emocije kada je Indira u pitanju. Jelena smatra da je takmičarka vanserijski nadarena.

"Lepa si na sve načine... i kao devojčica i kad pevaš. Desilo se nešto sjajno sa tobom u ovom takmičenju. Ja sam privilegovana što sam ovde", bila je iskrena Goca. Hariju je teško da prokomentariše bilo šta jer su kolege već sve rekle. On je naveo da je Indira latino manire otpevala bolje od pevača koji u originalu izvodi pesmu.

00:16 Uroš Stanković se u polufinalnoj večeri predstavio pesmom "Hipnotiziran".

"Bio su super!", izrazio je Hari svoje mišljenje. Leontini se posebno dopalo Uroševo izvođenje.

"Zašto do sada nisi bio tako slobodan? Ti si idol ovih devojčica!" otkrila je pevačica i rekla kako je čula da se armija devojčica sprema da dođe da ga gleda.

"Lep i talentovan... sjajan. Ovo večeras je bilo super, podsetio si nas na Dina Dvornika, jednog sjajnog umetnika. Navijam za tebe", priznala je Goca.

"Tako malo a tako režiš. Dobro si naučio", rekao je Milan. Jeleni se takođe dopalo Uroševo pevanje.

"Kompletan peva, umetnik, želim ti svu sreću".

Uroš Stanković - Hipnotiziran by PinkoveZvezdicePink

00:04 Antonia Gigovska je izabrala pesmu "Listen". Svi su bili impresionirani Antonijinm pevanjem

"Ovo je ludilo!" rekla je Jelena. Milan je takmičarku uporedio sa velikim pevačicama kao što su Vitni Hjuston i Maraja Kari.

Antonia Gigovska - Listen by PinkoveZvezdicePink

"Ovo je mnogo ozbiljan nivo pevanja, svaka čast, stavila si tačku na "I" bila je jasna Goca. Hari nije imao šta da doda. Kako kaže kolege su sve rekle.

"Sve si savršeno izgradila, imaš stav... vladaš scenom kao da si na njoj 10 godina. Od početka si ozbiljan kandidat, sa tobom nema šale", ZAKLJUČILA JE lEONTINA.

23:38 Anđela Mijić je izvela hit "Aint your mama". Jelena smatra da je Anđela pesmu bolje otpevala od Dženifer Lopez koja peva je izvodi u originalu.

"Ja stvarno mislim da si ti bolja od Džej Lo", složio se Milan sa koleginicom. Pevač je Anđeli poželeo svu sreću.

"Ja treperim kada pevaš, ti bez problema možeš da snimiš pesmu za bilo koje tržište. Pevaš bolje od orginala, ne žalim jer mislim da si sjajna", iskrena je Goca. Hari je u šali rekao kako je takmičarka zalutala.

"Kada si ti u pitanju ti u meni budiš veru proboja deteta na strano tržište sa ovih prostora", rekla je Leontina.

Anđela Minić - Aint your mamma by PinkoveZvezdicePink

23:28 Eva Manić se predstavila pesmom "Little party never killed nobody". Leontina je Evu nazavala umetnicom.

"Kod tebe je sve precizno i jasno, nema greške, toliko si sigurna u sebe da ja mislim da ćeš ti da pobediš i samu sebe", smatra pevačica.

"Jako sam ponosna na tebe jer si izgradila sebe. Od jedne nesigurne devojčice izrasla si ovo što večeras vidimo. Nastavi tako i bićeš sjajan", posavetovala ju je Goca.

Milan smatra da je Eva eksperti da zaslužuje velike stvari. Jelena je bila oduševljena izvedbom a primetila je i da devojčica ima veliki broj navijača.

"Kod tebe je savršeno", zaključila je Jelena.

Eva Manić - Little party never kill nobady by PinkoveZvezdicePink

23:14 Nika Purić je izabrala pesmu "Pokreni me". Nika je imala sjajan nastup a na početku je izašla iz velike kutije i počela da peva.

"Preslatka je! Sjajna si!" viknula je Goca nakon što je devojčia izvela pesmu. "Ti si rođena glumica, prava si Pinkova zvezdica. Čarobna si", smatra Leontina.

"Mala Severina, uvek šou napraviš. Severina je najveća zvezda ovog regiona. Sve sam rekao. Ti si po meni ta Pinkova zvezdica" bio je iskren Hari.

Milan je takođe rekao da je Nika preslatka i da pravi šou sve vreme. "Ona je šou i na sceni i van scene", dodala je Jelena.

23:04 Irnes Divijan je večeras otpevao pesmu "Da li znaš da te volim". Kao i svaki put, Irnes je i večeras oduševio svojim nastupom.

"Savršen si brate mili, u svakom smilsiu te reči! Zaista to mislim!", iskrena je bila Goca. Milan smatra da je savki njegov nastup vredan divljenja a veruje da će stići do vrha.

"Tako efektno i moćno, to je tako teško postići u životu. Ti to možeš svojim glasom", rekla je Jelena.

"Njega ono što razlikuje u toj meri a to je da je pobednik, bira razne pesme i stilove. Ti kao da si zalutao ovde. Bez potcenjivanja drugih, ali jednostavno nemaju tu složenost i zrelost. Kao da slušam kolegu svojih godina, eto tako ti pevaš", bio je jasan Hari.

22:38 Alma Alajbegović imala je energičan nastup dok je pevala pesmu "Why don`t you love me".

Hari je istakao kako nije bilo greške prilikom pevanja. "Top", kratak je bio on.

"Bila si savršena... ta energija, taj glas. Svaka ti čast", rekao je Milan. I ženski deo žirija pohvalio je Almu.

"Imaš čudnu boju glasa, da se čuvaš, paziš, ovo je lepa igra, verujem da ćeš nastaviti takmičenje", smatra Leontina. "Mrak si bila", istakla je Goca, a sa njom se složila i Jelena.

22:25 Tomislav Milovanović je izveo numeru "Love yourself" u pratnji igrača. Ceo studio pozdravio je malog Tomu.

"On je meni divan iz nekog nepoznatog razloga. Super si bio. Ti si vrlo interesantan, drugačiji si, preslatko je to tvoje pevanje", iskrena je bila Goca. Jelena smatra da je dečak pravi car i primetila je da najviše napredovao od svih takmičara.

"Sjajno si se snašao, držimo ti fige", rekla je Tomaševićeva.

"Svi vole da te vole i to je tvoja prednost", rekao je Milan. Dečak je imao grešku priliko pevanja a Hariju se to posebno dopalo.

"Mene tako oduševi greška", priznao je pevač.

"Sav si mio, a postao si tako kul. Vidim da devojčice vrište... pevaš požanstveno. Bio si tako tih, a vidi dokle si došao... Bravo Tomislave", zaključila je Leontina.

22:14 Teodora Marković je pevala pesmu Tropko benda "Sve moje zore". Ona je priznala da je veoma uzbuđena jer se nalazi u polufinalu.

"Opasna si bila. Ti si jedno muzikalno stvorenje. Za mene si ti ta koja ima najbolju boju glasa", prva je rekla Leontina. Hariju se takođe dopao nastup.

"Svaka ti čast", rekao je pevač. Goca je primetila da je Teodora porasla.

"Tvoj glas ne odgovara tvojim godinama. Zaista ti želim da se daleko plasiraš", bila je kratka Goca. Milan je primetio da je devojčica energetski donela pesmu.

"Svi smo očarani, do ženskih takmičara imaš najlepšu boju glasa", bio je iskren Stanković. Jelena je rekla kako Teodori drži fige da stigne do finala.

22:03 Veljko Čačić se odlučio za pesmu "Nije do mene". Veljko je sjajno izveo numeru Željka Joksimovića i dobio veliki aplauz.

"Imaš to nešto specifično, što se devojčicama sviđa, na kraju je bitno koga devojčice vole, veruj mi", poručio mu je Milan.

"Odlično si pevao, samo napred", istakla je Goca.

21:47 Darija Vračić je za polufinale izabrala pesmu "Samo da rata ne bude". Ceo nastup je bio emotivan, Goca i Jelena su zaplakale slušajući pesmu.

"Divno što si se setila jedne pesme koja je obeležila jedno vreme. Vratila si nas u doba koje se nadam se nikada neće ponoviti", rekao je Hari.

"Održala si lekciju odraslima gde greše. Pokazala si da u vašim dečijim srcima leži istina. Ovo je bio jedan od najpoučniji nastupa. pevala si nikda bolje, nastup nikad bolji... skidam kapu", rekao je Milan.

"Prvo nikada bolje nisi pevala. Ti si ozbljan pevačica. Ono što je značjano u tvom nastupu to je da nema generacije koja nije preživela rat. Ja se nadam da ti i naša deca neće morati da prođu krz to", istakla je Goca. Sa njom se složila i Leontina.

"Najbolje si pevala do sad. Pokazala si dubinu i malo je reći reči hvale. Mene je ovo toliko obuzelo, ti si moja čarolija", rekla je pevačica.

"Preemotivno, preozibljno. Slušaš reči pesme koja je realna, istinita, kada se sve to upakuje sa tvojim anđeoskim izgledom ne može čovek da ostane ravnodušan. Ti si anđeo glasnik", istakla je Jelena Tomašević.

21:37 Elena Bibilovska je večeras otpevala pesmu "Euphoria". Nakon što je izvela numeru usledio je gromoglasan aplauz. Takmičaraka je otkrila da je bolesna i da joj je bilo teško da peva.

Goca je pohvalila Elenu i rekla da se ne primećuje da je bolesna.

"Ti spadaš u pevačice koje mogu sebi da priušte teške pesme. Glasam za to", rekao je Milan. Jelena je dodala da se devojčica borila kao lavica.

"Kakve god da su okolnosti ti ideš do kraja. To je borac i to mi se dopada!" istakla je Jelena. Hari je bio zadovoljan izvedbom a sve je doživeo kao umetnički doživljaj.

"To škirpanje i pucanje koje si dala u pesmi ima draž. Sve si dala od sebe", rekla je Leontina na kraju.

Elena Bambiloska - Euphoria by PinkoveZvezdicePink

21:27 Žarko Pribaković(13) se prestavio pesmom "Uchained malody".

"Večeras sam uživala, mogu da te zamislim kao veliku zvezdu, samo ti treba dobra produkcija", prva je rekla Jelena. Milan je rekao da iako je zvezdica, dečko zvuči kao zvezda.

"Blistao si večeras. Danas nije bitno kako pevate, dajte sve od sebe, ti si večeras to uspeo! Divan si bio", rekla je Goca Tržan. Hari smatra da su svi najbolji i drugačiji.

"Tebe bih proglasio za najbolju boju glasa. Tvoj nastup i glas su ispunili ovu prostoriju", rekao je on. Leontina je zaključila da je Žarko stasao za tri meseca.

"Bio si prefektan. Sav si mladić.. već vidim da ti predstoji dobra karijera", istakla je pevačica.

Žarko Pribaković - Unchained malody by PinkoveZvezdicePink

21:17 Anja Nestrović(7) je večeras nastupila prva. Ona se predstavila pesmom "Još ne sviće rujna zora". Anja dolazi iz Podgorice pa tako i ne čudi činjenica zašto je ovu pesmu izabrala za polufinalno veče.

Leontina je nakon izvedbe pesme pohvalila devojčicu. "Čarobnu si napravila atmosferu, ti si jedna mala čarobnica iz Podgorice", rekla je pevačica. "Oduševljen", bio je kratak Hari, a Goci se dopalo što je Anja pevala crnogorsku pesmu.

Milan Stanković smatra da devojčica treba da bude Pinkova zvezdica.

"Divno je videti u crnogorskoj nošnji, mislim da je cela Crna Gora ponosna na tebe", rekla je Jelena Tomašević

21:11 Pe nego što su se ovogodišnji takmičari predstavili publici, prošlogodišnji takmičari su izveli himnu Pinkovih zvezdica.

21:01 Voditeljka Marijana Mićić je pozvala sve da glasaju za svoje favorite. Ona je rekla da će se linije otvoriti tek kada svih 17 takmičara izvedu pseme. Takmičenje napuštaju dva pevača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track