(FOTO) 5 GODINA OD DARKOVE SMRTI: Dirljiva poruka prijatelja koja će otopiti i najledenija srca
Foto: Damir Dervišagić

Jedan, jedini i nikad zaboravljeni

(FOTO) 5 GODINA OD DARKOVE SMRTI: Dirljiva poruka prijatelja koja će otopiti i najledenija srca

Stars -

Sutra se navršava pet godina od pogibije pevača Darka Radovanovića. Darko je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Surčina kada je poginuo i njegov menadžer Aleksandar Milošević.

Kompozitor i tekstopisac Bane Opačić, koji je bio i Darkov veliki prijatelj napisao je dirljivu poruku na Instagramu koju je preminulom pevaču.

"Neko je veče nekog juna neke godine. Telefon zvoni u 8 i 5.Ostavljam da odzvoni jer čujemo se svaki dan, nazvaću te za 15 minuta samo da nešto završim. Zovem ali se ne javljaš. Više nikada nisi.

Nisam dugo izbrisao tvoj broj iz svog telefona jer to mi je izgledalo kao da treba da te pustim da odeš a nisam bio spreman. Na kraju te nisam nikada ni pustio, samo sam nastavio dalje bez jednog dela sebe i to je to. Ne pamtim datume, drugi me podsete na njih. Datumi su mi kao neka opomena i obaveza a ljudi koji su tvoji nemaju vreme dolaska u tvoj život ni vreme odlaska iz njega. Nisam neko ko se seća puno stvari valjda zato što nisam neko ko retke stvari zaboravlja. Imali smo naše vreme dobri moj i da je do mene još ne bi prestalo. Al' nije do mene", napisao je Bane.

Veliki broj Banetovih prijatelja izrazio je u komentarima svoju tugu.

"Jedan jedini i nikad zaboravljeni. Prestrašno! Da se naježiš", samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografije.

A photo posted by Bane Opačić (@baneopacic) on Jun 10, 2016 at 5:50am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track