MAJA MILOŠEVIĆ: Miki me nije pohotno gledao, divio mi se kao umetniku!
Foto: Printskrin

Izbačena sa imanja

MAJA MILOŠEVIĆ: Miki me nije pohotno gledao, divio mi se kao umetniku!

Stars -

Pevačica Maja Milošević izbačena je sa najpoznatijeg imanja. Nju je publika izabrala kao najmanje zanimljivu farmerku, a onda je izgubila u duelu sa Saškom Karan.

Maja je rekla da se mnogo uželela svog dečka i porodice, što je i potvrdila višeminutnim grljenjem sa njima nakon dolaska u studio.

Ona je rekla da joj je iskustvo na Farmi dragoceno.

"Naučila sam da muzem kravu... Nijedan posao nije bio problem. Ništa mi nije smetalo. Mogla bih da živim na selu. Ali neko određeno vreme", rekla je Maja.

Pevačica je rekla da je mnogo teško navići se na ljude, nego na neke uslove koji su je tamo zadesili. "Da nije toga, šta bi uopšte radili. Sa ljudima je teško... Nekada mi se spava, a bude gužva, pa ne mogu ni da pevam kad hoću....", smatra pevačica.

"Jasno mi je da je igra, ali mi je malo čudno da kriju hranu kada smo svi gladni", rekla je Maja.Maja kaže da je jedina osoba koja je odbila Crnog. "Marija je zaista prešla kod Crnog jer se njen krevet polomio. A njen brat i Crni su dobri drugari i tu se znalo da se neće ništa desiti", objasnila je Miloševićeva.

"I Mića je ok. I sviđaju mi se te njegove opaske.. Ali, ja ne volim da pričam o tome što se meni desilo", kaže Maja za Lepog Miću.

Voditeljka ju je pitala za Filipa. "Moj i Filipov krevet su bili spojeni, ja ih onda odvojim, pa on dođe i spoji ih. Stalno se kod našeg kreveta skupljalo društvo. On mene stalno baca na krevet, baci majicu neku... A ja volim da meni bude čisto i sve lepo", pričala je o njenom odnosu sa Đukićem.

"Ne mogu da opišem šta on oseća. On je rekao da nije zaljubljen i ja to razumem. Mislim da je Marija Ana zaljubljena", smatra.

"Učila sam trbušni ples. Neke devojke su mi priznale, bez kompleksa, da im se veoma dopada to što radim. Nikad nisam primetila da me neko od muškaraca pohotno gleda. Mislim da mi se Miki divio kao umetniku", rekla je Maja.

Ona smatra da se Miki nije vezao preterano za Jelenu, već je to neki način igre. "Jelena glumi i za mene je glupost. Posle se ispostavilo da je Jelena ljubomorna i da prema Mikiju oseća više od prijateljstva", smatra pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track