DOŽIVELA NERVNI SLOM:  Marija Šerifović izgubila mobilni i slupala auto!
Foto: Dragan Kadić, Stefan Jokić

2 malera u istom danu

DOŽIVELA NERVNI SLOM: Marija Šerifović izgubila mobilni i slupala auto!

Stars -

Na snimanju „Zvezda Granda“ paničila kada je shvatila da joj je nestao telefon, a zatim je saznala da je njen vozač imao saobraćajku u njenom „rendž roveru“ od 100.000 evra

Marija Šerifović je juče doživela nervni slom! Evrovizijska pobednica je izgubila mobilni telefon, a zatim je njen lični vozač slupao njen „rendž rover“ od 100.000 evra, saznaje Kurir.Profesionalac do krajaPevačica je na snimanju „Zvezda Granda“ pobesnela kada je shvatila da joj je nestao mobilni telefon.- Tokom snimanja popularnog takmičenja, u kome je članica žirija, Marija je shvatila da nema telefon, ali nije bila sigurna da li je mobilni izgubila pre ulaska u studio. Počela je da paniči jer u tom telefonu ima brojne privatne poruke i fotografije koje ne bi volela da izađu u javnost! Digla je uzbunu, ali uzalud, jer nigde nije mogla da nađe telefon. Međutim, nije želela da prekida snimanje da bi proverila da li ga je ostavila kod kuće, već je, kao pravi profesionalac, ostala do kraja emisije - kaže naš dobro upućen izvor.NedostupnaMeđutim, tu nije bio kraj Marijinim mukama.- Tokom snimanja saznala je da je njen vozač, koji ju je dovezao u studio u Košutnjaku, u povratku slupao njen „rendž rover“! Šteta je velika, a šlep-služba je morala da odveze auto na popravku. Kada su to saznale njene kolege, rekle su joj da je malerozna i da posle dva peha može da očekuje i treći. Ona je pobesnela na tu njihovu opasku - zaključuje izvor.Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo sa Šerifovićevom, ali je ona, iz očiglednog razloga, bila nedostupna.

Voli brzu vožnjuKONAČNO JE MOJ! BRM, BRRRRM!Kada je kupila „rendž rover“, Marija je prijatelje na društvenoj mreži Tviter obavestila da je napokon ostvarila san.- Konačno je moj! Brm, brrrrm - napisala je Šerifovićeva, koja je očigledno veliki ljubitelj ovog četvorotočkaša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track