FARMERI U ŠOKU: Nikola iznenada napustio rijaliti, Cecin tata napravio haos u studiju!
Foto: Printskrin

Vanredno izbacivanje

FARMERI U ŠOKU: Nikola iznenada napustio rijaliti, Cecin tata napravio haos u studiju!

Stars -

Kako se rijaliti "Farma" približava kraju, izbacivanja su sve češća a farmeri im se uopšte ne nadaju.

Tako je i večeras održano jedno, a zadruga je celo veče igrala igrice sa njima i pravila napetu atmosferu. Međutim, nije samo tu bilo uzbudljivo, još uzbudljivije je bilo u studiju gde je sedela podrška takmičara.

Tok emisije:

00:26 Glasanje je završeno! Farmeri su iznenađeni kada su ponovo videli Ognjena. Stigli su i konačni rezultati. Imanje večeras napušta Nikola Lakić!

23:54 Ognjen je farmerima saopštio konačne rezultate glasanja, tačnije ko ima najviše nominacija farmera.

"Stigli su rezultati, ovoga puta to je Crni. Crni, idemo", rekao je Ognjen i pustio ih da se svi pozdrave i Milan krene sa imanja.

Ognjen je sve farmere vratio u kuću, što je Crnom bilo sumnjivo.

"Ogi, ako me budeš vratio... Nemoj molim te", rekao je on a onda ugledao pismo zadruge na kapiji.

"Crni, ti si već navikao da dobijaš pisma na čudnim mestima. Ovo je bila fora, tvoja zadruga", pisalo je u pismu.

23:37 Ludilo u studiju ne prestaje, gospodin Jovanović i dalje vodi glavnu reč. Nova žrtva je Svetlana Golubović, majka Jelene Golubović.

Cecin otac tvrdi da je Jelena preterala sa stvarima koje je uradila Mikiju ali Svetlana nije ostala ravnodušna pa je i ona uključila Jovanovićevu ćerku.

"Da li znate da je vaša ćerka do 2 noću čekala Mikija u krevetu da bi je masirao", pitala je Svetlana.

"Da, tnam. Gledam Farmu 24 sata. Tačno, bila je u sivom šortsu, svukla ga je malo da bi je on masirao, a šta je radila vaša ćerka? Skinula se potpuno gola i kako je nju Miki masirao? Dajte, molim vas! Nacija neće zaboraviti ono što je vaša ćerka uradila u Farmi sa Čupom. Pa to je ružnije od svega što je uradila Dušica, Goga, Marija Ana pa i moja ćerka", nezaustavljiv je gospodin Jovanović

23:05 Cecin otac se nije zaustavio samo na Nikolinoj podršci već je nastavio i sa Filipovim ocem. On je pitao Jovanovića da li stvarno misli da je njegov sin gej kao što je jednom prilikom izjavio.

"Znate šta posle svega ovoga... Mada, može da bude ali ne mora da znači. Nemam ništa protiv toga da li će neko da bude gej ili lezbejka, ali znam mnogo brakova koji su lažno sklopljeni. Tu se rađaju i deca i sve ali to je samo maska. Ne bih da kažem ništa o vašem sinu, ali znam samo da se ja ne bi ponašao onako kako se on ponaša", rekla je ona a onda je Filipov tata dodao:

"Odgovorno tvrdim da moj sin nije to, što je i dokazao."

22:20 Nakon što je Nikola nominovao Cecu, izbio je haos u studiju u kom je podrška kandidata.

"On od prvog dana ne voli Cecu, a to se i zna zbog čega. To je zbog privatnog života, oni se poznaju i to znaju i Nikolini roditelji. On je igrao striptiz, Ceca ima sve te snimke. Ali Ceca je ledena kraljica i ona im sada ćuti, ali kada progovori, neće biti dobro", rekao je Cecin otac.

Nakon toga, oglasila se i Nikolina sestra.

"Meni je žao što vi imate takav stav, svi smo došli da podržimo naše najmilije. Ne znam da li ste gledali ali Ceca je sama pričala o svom nesrećnom detinjstvu", rekla je ona.

"Pa jel Ceca plakala ili Nikola", upitao je njen otac i dodao da ona to sve radi jer samo želi da se brzo dokopa slavnog života.

"Nemojte tako, i ona je plakala u lajvu. Nekoliko puta se zaplakala i kada je pričala o svom životu", rekla je Nikolina sestra.

"U redu ali zašto da je nominuje Nikola, čime je ona to zaslužila? Ne radi ništa, ne radi ni Mića a njega niko ne sme da nominuje zato što bi im on i babu i dedu, i sve po redu. Uvedite mene u Farmu 8 pa ćete da vidite šta će da bude", zaključio je Cecin otac.

22:05 Ognjen je farmere obavestio o pravilima večerašnjeg izbacivanja. On je rekao da će svako od njih da nominuje po 3 farmera i da će onaj ko bude imao najviše glasova biti farmer koji napušta imanje. Međutim, Dušica je iz studija obavestila gledaoce da je ovo samo igra sa farmerima već da će gledaoci odlučiti o izbacivanju, što rijaliti učesnici neće znati, bar ne još uvek.

22:00 Gogina podrška večeras su majka i sestra koje imaju samo pozitivne komentare za nju.

"Čini mi se da se nije promenila mnogo ali se malo opametila. Više ne moramo da žmurimo četvrtkom. Ali eto, i to što je bilo, bila je glupost", rekla je Gogina sestra.

Majka joj je sve oprostila pa ima samo lepe reči o svojoj ćerki.

"Desilo se šta se desilo, pa šta ću. Ja sam ponosna majka. Sve što je postigla i zaradila u životu, sama je. Tako da ja mogu samo da budem ponosna na nju."

21:54 Farmeri ostali u šoku kada im je Ognjen otkrio da će neko od njih napustiti imanje večeras. Odmah su počeli da se pakuju i očekuju rezultate.

21:45 Studio je pun, svi su došli da podrže svoje najbliže i sačekaju ih ukoliko oni budu izbačeni. Jedino gazdi Žiki i slugama Marini i Mikiju nije došla podrška jer oni ne mogu biti izbačeni. Pored toga, izostala je i Dušicina podrška, kao i podrška Marije Ane, koji, kako kažu nisu bili u mogućnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track