DVOSTRUKI UBICA ZA KURIR: U Nemačkoj sam osuđen 39 puta, imam doživotnu zabranu ulaska!
Foto: Printskrin FB

Ispovest

DVOSTRUKI UBICA ZA KURIR: U Nemačkoj sam osuđen 39 puta, imam doživotnu zabranu ulaska!

Stars -

U luksuznu vilu u Zemunu večeras ulazi Miloš Frankfurt koji je u Nemačkoj osuđen zbog teškog ubistva iz nehata. O svemu tome progovorio je za Kurir pre nego što je ušao u rijaliti.

Milos O. (32) poznatiji kao Miloš Frankfurt pridružiće se večeras ostalim učesnicima rijalitija "Parovi". I to ništa ne bi bilo čudno da se ne radi o čoveku koji je 2004. godine ubio čoveka u Frankfuru,gde je i osuđen na devet godina zatvora.

U Frankfurtu na Majni, on je proveo pet godina i devet meseci, nakon čega je deportovan u Srbiju. Međutim, u Zabeli je proveo dve godine jer je u našoj zemlji izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je još jedan čovek izgubio život.

Miloš je ekskluzivno za Kurir progovorio o svim stvarima kojima se bavio i šta je preživljavao.

"Ja nisam profesionalni ubica, nego sam se samo branio. Bio sam u zatvoru u Nemačkoj od 2004. do 2010. jer sam ubio čoveka koji mi je dugovao pare. Ubio sam ga iz nehata. Za to delo sam dobio devet godina. Odležao sam pet godina i devet meseci u Nemačkoj i zatim sam se vratio u Srbiju 2010. godine", prica Miloš.

"Desio se splet nesrećnih okolnosti kada sam u saobraćajnoj nesreći usmrtio jednog dečka. Za to sam dobio dve godine zatvora. Bio sam u KPZ Zabela od 2014. do 2016. Izašao sam pre dva meseca. Sad želim da živim normalan život, a u Nemačkoj gde sam rođen ne mogu da privirim jer imam doživotnu zabranu jer sam tamo 39 puta bio osuđivan. Deset puta zbog narkotika, jedno pet puta zbog nanošenja teških telesnih povreda, otmice, tuča, pokušaj ubistva, pljačke, svašta", kaze za Kurir Miloš pre ulaska u rijaliti i priznaje da se kaje što je to uradio.

"Kajem se što sam ubio čoveka, a najviše jer sam lepe pare zarađivao u Frankfurtu. Nisam ja deportovan što sam ukrao neke bombone ili žvake. Ja sam nešto stekao i imam tamo stan, ovde kuću, ne radim ništa, imam svoje pare, solidno živim, nema milione ali mogu da živim tako da imam sve što mi treba. U mojoj kući svuda su plazme, od 1997. sam počeo da radim sa drogom i tada kad je moglo ja sam grabio i ušao u pare.

Milos kaže da je završio sa kriminalnom karijerom jer mu se to kako tvrdi ne isplati.

"Sada je to iza mene, sada uživam. Ovde nemam nameru da se bavim drogom jer mi se to ne isplati, male su pare a velika je robija. Nemam nameru da prdim po Zabeli, bio sam tamo dve godine i tri meseca i video sam sve. Ja želim da budem poznat, da budem kao čika Kure, da su starlete oko mene, pa ja na svom telu imam tetovaže od 5.000 evra. To sve treba da se vidi", smatra Miloš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track