(FOTO) OD ZATVORA DO MODNIH PISTA: Evo gde su i šta rade deca poznatih Hrvata
Foto: Printskrin/Jutjub/Instagram

Neki su nalik roditeljima, neki potpuno drugačiji

(FOTO) OD ZATVORA DO MODNIH PISTA: Evo gde su i šta rade deca poznatih Hrvata

Stars -

Njihovi roditelji su godinama među najpoznatijim ličnostima u Hrvatskoj, a decu nisu izlagali javnosti dok se ona nisu sama počela prikazivati u pozitivnom i negativnom svetlu.

Deca poznatih Hrvata danas su momci i devojke sa različitim profesijama i različitim načinima života. Neki osvajaju rektorove nagrade, a drugi leže u zatvorima. Ima i onih koji su odlučili krenuti stopama svojih roditelja, onih koji neodoljivo podsećaju na njih, ali i onih koji nisu ni slika ni prilika slavnih majki i očeva.

Isabela Kim Popović

Isabela Kim jeb ćerka pevača Danijela Popovića i u više je navrata pokušala postati pjevačica. Više se puta pojavljivala se u rijaliti programima gde su se tražile nove muzičke zvezde, ali nikada nije u potpunosti zasjala.

Coming soon...... music singl video

Posted by Isabella Kim Popović on Thursday, May 26, 2016

Posljednih se godina njeno ime spominalo samo u negativnim konotacijama, a danas na njenom Fejsbuk profilu možete pronaći informaciju da je ona "Pevačica za svatove, uživo pratnje i u klubovima uz DJ-a".

Ja i moj tata

Posted by Isabella Kim Popović on Friday, May 23, 2014

Ela Dvornik

Ćerka Dina Dvornika u javnosti se prvi put pojavila u rijaliti programu "Dvornikovi" sa 14 godina, a od tada je menjala imidže, navike, profesije i stavove.

A photo posted by www.iamella.com (@elladvornik) on Jun 9, 2016 at 10:08am PDT

Ela je pisala blog, sa 16 se godina fotkala za naslovnicu magazina, radila revije, kreirala, objavila nekoliko singlova, i na kraju otišla u London gde je nakon mukotrpnog rada u kafiću postala blogerka i upoznala Čarlsa za kog se verila ove godine.

A photo posted by www.iamella.com (@elladvornik) on Apr 22, 2015 at 12:26pm PDT

Nina Mamić

Ćerka Zorana i Vanje Mamić leži u zatvoru zbog pretnji bivšem dečku. Ona je taj način i završila u hrvatskim medijima koji pre toga nisu pisali o njoj.

Posted by Nina Mamic on Monday, May 16, 2016

Ivana Kovač

Ćerka Miše Kovača i Anite Baturine lečila se od zavisnosti od droge. Ivana je počela da konzumira drogu nakon smrti brata Edija i razvoda roditelja.

Uspešno je pobedila zavisnost i postala pevačica. Kratko je pevala u grupi Magazin, i snimila nekoliko pesama u duetu s ocem.

Anamarija i Antonio Asanović

Deca Aljoše Asanovića postali su poznati medijima nakon što se na hrvatskoj modnoj sceni pojavila dizajnerka Anamarija, čije kreacije rado nose poznate Hrvatice.

Anamarija je uspešna u svom poslu, nedavno je postala i majka, a Antonio je fudbaler, doduše još se uvek nije uspeo približiti uspesima svog oca. Anamarija i Antonio su složni brat i sestra, a Antonio je i kum njeznoj ćerkici Zorki.

Lana Redeljak

Ćerka Dikana Radeljaka i Ene Begović prelepa je mlada dama koja neodoljivo podseća na svoju majku. Lana ima 16 godina, i retko se pojavljuje u javnosti.

Posted by Lana Radeljak on Thursday, August 21, 2014

Ariana Kopljar

Ćerka Saše Kopljara uspešno gazi modnim pistama širom sveta. Nedavno je nosila reviju poznatog francuskog dizajnera, a pošto lepa Ariana ima tek 16 godina može se pretpostaviti da najbolje za nju tek dolazi.

Maja Lena Lopatny

Verojatno jedan od najsvetlijih primera dece poznatih i slavnih roditelja. Iako je često bila žrtva predrasuda, ova mlada dama je jedna od najuspešnijih studentkinja na Fakultetu političkih nauka koji će uskoro i završiti, a nedavno je dobila i Posebnu rektorovu nagradu za rad na studentskoj televiziji.

Zagreb Auto Show #TvAutomagazin #TVhost Hvala: Tallileo Tallilei i Mihaela Kovacic

Posted by Maja Lena Lopatny on Tuesday, April 5, 2016

Želja joj je da uspe u novinarstvu i svim se silama trudi da svoj cilj i ostvari.

Posted by Maja Lena Lopatny on Friday, May 22, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track