(FOTO) Dugo je nismo videli, a ona blista više nego ikad: Ovako sada izgleda Milena Ćeranić
Foto: Story

ODUŠEVILA SVE

(FOTO) Dugo je nismo videli, a ona blista više nego ikad: Ovako sada izgleda Milena Ćeranić

Stars -

Lepa pevačica koja je od svog prvog pojavljivanja na javnoj sceni osvojila srca publike poznata je po izuzetnoj harizmi i prepoznatljivom osmehu, međutim u poslednje vreme nemamo priliku često da je vidimo u javnosti.

Milena Ćeranić od početka karijere privlačila je pažnju javnosti, kako zbog svoje pozitivne energije i muzike, tako i zbog ljubavnog života, piše Story.

Poslednjih meseci retko je viđamo na javnim događajima, a za to vreme ona vredno radi i priprema nove hitove. S obzirom na to da ne postavlja često fotografije na društvene mreže, njeni obožavaoci s oduševljenjem dočekuju svaki trenutak koji Milena podeli sa javnošću.

Ono na šta publika nikada nije bila imuna jeste njena lepota, zbog čega je mnoge zanimalo da li se pevačica u međuvremenu odlučila na određene stilske promene.

Iako je pre nekoliko meseci bila na korak do plavuše, Milena se vratila tamno smeđoj boji kose, kakvu je imala i na početku karijere. Ono što nikako nije prošlo nezapaženo jeste da popularna pevačica izgleda bolje nego ikad, i da joj je kratka pauza izuzetno prijala.

Sa visokom elegantnom punđom i besprekornim mejk apom, Milena je još jednom pokazala da je dama od stila, a svi su složni da apsolutno blista.

Sa sajta Story pročitajte i:

Imuna na vreme: Ovako je Milena Ćeranić izgledala na početku karijere (FOTO + VIDEO)

Najlepša poruka za Dan očeva: Reči koje je Jelena Karleuša uputila Dušku će se dugo pamtiti (FOTO)

Poput svetskih manekenki: Novi izgled Goge Sekulić za kojim se svi okreću (FOTO)

Lepotice na okupu: Mirka Vasiljević u provodu sa drugaricama (FOTO)

Prizor na kome ćete joj pozavideti: Ovako Nataša Bekvalac uživa na Ibici (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track