Najnovije vesti

MENTORI U MALDIVIMA: Era, Hasan, Maja, Tijana i Elektra učitelji pevanja!
Foto: Kurir

Otkrivamo

MENTORI U MALDIVIMA: Era, Hasan, Maja, Tijana i Elektra učitelji pevanja!

Stars

Večeras počinje rijaliti u kojem će se mladi pevači regrutovati za novi muzički projekat „Hepi zvezde“, koji startuje na jesen

„Parovi“ se još nisu završili, a na Hepiju večeras počinje još jedan rijaliti - „Maldivi“.

Tačno 24 takmičara koja su se na kastingu pokazala kao dobri pevači ući će u muzički kamp u hotelu „Maldivi“, gde će se na muzičkim radionicama i nastupima regrutovati za muzički projekat „Hepi zvezde“, koji počinje na jesen.

Kako saznaje Kurir, u ulozi mentora biće Era Ojdanić, Hasan Dudić, Maja Nikolić, Tijana Dapčević i Ivana Elektra!
- Njihov zadatak je da mladim pevačima pomognu da savladaju tehniku pevanja, kao i da ih pripreme za scenu. Svaki mentor će imati svoju ekipu, s kojom će raditi tri sata dnevno. Pošto svi ovi muzičari već imaju iskustva u raznim rijalitijima, nema sumnje da će se i u ovoj ulozi odlično snaći. Tokom celog serijala polaznici ovog muzičkog kampa biće podeljeni u dve grupe: jednu čine gosti, a drugu posluga hotela - kuvar, konobar, spremačica... S obzirom na to da je čitav serijal zamišljen kao veliko takmičenje, članovi ovih grupa će se smenjivati, u zavisnosti od toga ko pobedi u takmičenju. Da li će uživati u čarima odmora u hotelu s bazenom ili biti posluga, zavisi od njihovog talenta. Kad se ne takmiče muzički, učesnici „Maldiva“ boriće se u sportskim igrama. Cilj takmičara je da ostanu do kraja u muzičkom kampu, jer će onda imati priliku da učestvuju u velikom muzičkom takmičenju „Hepi zvezde“ - kaže naš izvor.

Pozvali smo aktere ove vesti za komentar, ali svi su izbegavali razgovor o ovoj temi.

I. E.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...