SKANDALOZNO: Šabanov sin traži 20.000 evra da pljuje oca!

Robert Šaulić ne bira sredstva da dođe do para

SKANDALOZNO: Šabanov sin traži 20.000 evra da pljuje oca!

Stars -

Ako dođete da sami istražujete, napraviću cirkus, a ako nam date pare, pristaćemo sve da vam kažemo, poručuje Robertov polubrat Bojan

Vanbračni sin Šabana Šaulića Robert Šaulić traži 20.000 evra da ispriča istinu o odnosu sa ocem!Redakciju Kurira pozvao je njegov brat po majci Bojan i ponudio nam susret s Robertom, koji bi nam za veliku novčanu nadoknadu otkrio sve prljavštine kralja narodne muzike.

- Želim da ispričam sve što znam, zajedno s Robertom i našom majkom! Vidim da svašta izlazi po medijima, dosta tačnih, ali i netačnih stvari, a mi možemo da vam dokumentujemo sve što vas interesuje. Ali samo sa nadoknadom. Daću vam dokaze i poslati vam slike. Ispričaćamo vam sve o Šabanu i njegovom odnosu sa sinom.

Priložiću vam sve uplatnice, da narod vidi koliko je novca Šaban za sve ove godine davao sinu. Suma koju tražimo uopšte nije mala, ali jedino tako vidimo rešenje da se ta drama okonča i da sve izađe na videlo - rekao je Robertov polubrat Bojan, a zatim otkrio o kolikom iznosu je reč:

Kuća u Zrenjaninu... Ovde živi Šabanov vanbračni sin Robert
Kuća u Zrenjaninu... Ovde živi Šabanov vanbračni sin Robert

Istina košta

- Ispod 20.000 evra ne bismo pričali, ali sve ćete saznati, i to će vam se isplatiti. Drugačije nećete doći do pravih informacija. Ako dođete ispred naše kuće da sami istražujete, napraviću cirkus, a ako date pare, pristaćemo sve da vam kažemo.Tim povodom pozvali smo kralja narodne muzike, ali je on do zaključenja ovog broja bio nedostupan. Zato smo pozvali njegovu suprugu Gordanu.- Možete li mene da zaobiđete?! Ja nemam nikakve veze s tim! - rekla nam je Goca Šaulić, koja je svojevremeno otkrila da je njen muž Robertovoj majci dao 100.000 maraka da naprave kuću u Zrenjaninu.Jedva preživljava- Taj dečko ima 36 godina i suludo je očekivati da ga Šaban izdržava! I naša deca rade i sama se izdržavaju, pa je normalno da i on počne da se brine o svojoj egzistenciji. Šaban je 1978. Robertovoj majci dao 100.000 nemačkih maraka da digne kuću za dete i priznao ga je bez utvrđivanja očinstva. Dečku se očito ne radi, pa pokušava da na ovakav način dođe do finansijskih sredstava - izjavila je tada Goca za Šabanovog sina, koji sada ima 44 godine.Ekipa Kurira posetila je Zrenjanin pre mesec dana i od Robertovih komšija saznala da Šabanov sin jedva sastavlja kraj s krajem, a da bi imao novac za hranu i lekove, čuva jednog starca.

ŠABAN: DAO SAM MU I VIŠE NEGO ŠTO TREBA!Šaban je imao tek 18 godina kada je započeo vezu s Nevenkom, Robertovom majkom. Ubrzo su raskinuli, a Šaulić je tek posle nekoliko godina saznao da ima sina. - Celog života sam bio fer prema tom čoveku. Prvi put sam ga video kad je imao pet godina i poneo sam se kao čovek. Nisam tražio nikakav dokaz da je moj sin. Jednostavno sam ga priznao, bez ikakvih provera. Davao sam mu novac i više nego što je trebalo. E, sad je nastao problem zato što ne želim da izdržavam čoveka koji ima 37 godina - izjavio je Šaban još 2008. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track