HAOS NA ESTRADI: Ana Bekuta oterala Šabana iz Granda!
Foto: Damir Dervišagić

Šaulić izdao Sašu Popovića zbog Ane

HAOS NA ESTRADI: Ana Bekuta oterala Šabana iz Granda!

Stars -

Svađe sa izabranicom Milutina Mrkonjića kralja narodne muzike dovele do tačke pucanja, pa je prelomio i pobegao iz žirija čiji je predsednik bio tri godine

Ana Bekuta bila je glavni okidač zbog čega je Šaban Šaulić odlučio da posle tri sezone provedene u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ pređe u konkurentski tabor kod Željka Mitrovića i bude stalni član žirija u novoj sezoni njegovog projekta „Pinkove zvezde“, saznaje Kurir.Nekrunisani kralj narodne muzike nije mogao da pređe preko toga što ga je njegova koleginica i dugogodišnja prijateljica javno vređala.- Šaban je mrtav za mene! Neću da govorim o njemu i nemojte više ništa da me pitate - izjavila je Ana u junu ove godine.

Svemu tome prethodio je incident u prostorijama televizije „Grand“ na Košutnjaku, u kojem su učestvovali Šaban, Milutin Mrkonjić i Ćazim Osmani. Usledile su preteće poruke koje je Šabanova ćerka Sanela slala Bekuti kako bi zaštitila svog oca, nakon čega je definitivno bilo jasno da ne postoji nikakva šansa za pomirenje.- Šaban se mnogo razočarao u Anu. Imali su oni i ranije trzavica, ali to je za njega bila kap u prepunoj čaši! Prethodno je imao incident s Bosancem, s kojim se potukao na snimanju emisije, ali ga je Bekutino ponašanje dokrajčilo. Bio je i tada na ivici da ode iz žirija, ali je ostao do kraja sezone zbog Popovića - tvrdi naš dobro obavešteni izvor.Pozvali smo Bekutu, ali na njen telefon se javio Milutin Mrkonjić, koji nam je spustio slušalicu čim smo se predstavili.- Do viđenja, prijatno! - rekao je Bekutin partner i prekinuo vezuKontaktirali smo i sa drugim akterom Draganom Stojkovićem Bosancem, koji se pravio da nije upućen u priču.- Baš me briga za Šabana, to je Popovićev problem! Zovite njega i pitajte ga zašto je otišao - rekao je ljutito Bosanac i brže-bolje prekinuo vezu.Ali Saša Popović kao da nema problem, pa je i dalje nedostupan i ne oglašava se povodom velikog skandala u „Grandu“. Inače, danas je rođendan i Ani (55) i Šabanu (65). Oni su prošle godine organizovali zajedničku proslavu rođendana. Rezervisali su mesta u hotelu, a neposredno pred početak slavlja gostima je javljeno da će Anin rođendan biti u tom hotelu, ali da će Šaban proslavu organizovati u drugom restoranu.

Ko će u njegovu stolicu... Šaban Šulić s dojučerašnjim kolegama iz „Zvezda Granda“
Ko će u njegovu stolicu... Šaban Šulić s dojučerašnjim kolegama iz „Zvezda Granda“

Smučili mu seU JANUARU PLANIRAO DA POBEGNE IZ „GRANDA“Šaban Šaulić dugo nije bio zadovoljan tretmanom koji je imao kao predsednik žirija u „Zvezdama Granda“. U neobaveznom razgovoru s novinarom Kurira pevač je još u januaru ove godine napomenuo da mu se sve smučilo i da samo čeka povod da napusti „Grand“.- Ja ovo više ne mogu da trpim. Samo se svađaju i mene uvlače u to. Samo čekam da me neko čačne i da imam razlog da napustim žiri - razočarano je tada rekao Šaulić.

NokautISPALIO IH 9 DANA PRED POČETAKKako Kurir saznaje, snimanje emisija „Zvezde Granda“ počinje sledećeg utorka 13. septembra. Sve do juče iz „Grand produkcije“ tvrdili su da će žiri ostati u istom sastavu i da se još samo nisu dogovorili sa Viki Miljković. Jučerašnje saopštenje TV Pink da Šaban Šaulić prelazi u njihove „Zvezde“ i izjava kralja folka koja je to dodatno potvrdila dokazuje da je pevač čekao poslednji trenutak kako bi zadao finalni udarac!

I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track