PAKLENI PLAN: Milan i Rada ponovo zajedno!
Foto: Petar Đorđević

Smislili kako da spoje bivše

PAKLENI PLAN: Milan i Rada ponovo zajedno!

Stars -

Bivši ljubavni par koji je nekoliko godina punio stupce novina uskoro će snimiti duetsku pesmu, koja bi Stankovića vratila u matičnu izdavačku kuću

Radu Manojlović i Milana Stankovića uskoro ćemo ponovo gledati zajedno, i to na „Grandovoj“ sceni, pošto uveliko pregovaraju o duetskoj pesmi, saznaje Kurir.

Na takvu ideju došli su producenti najveće izdavačke kuće, koji su oduševljeni kako je kod publike prošla pesma „Biseri i svila“, koju je Manojlovićeva snimila sa Harisom Berkovićem, pa bi sad hteli da urade nešto slično što bi izazvalo veliki bum u javnosti. Kako nam je ispričao naš izvor iz „Granda“, taj predlog već je saopšten Radi i na njoj je sada da ubedi Milana da pristane na saradnju.

- U ovom poslu komercijalni uspeh je najvažniji i mogući su razni kompromisi. To što je Milan Stanković godinama u lošim odnosima s „Grandom“ nikako neće predstavljati prepreku da on i Rada snime duet i da ga promovišu u našim emisijama. Mi smo se dosetili da bi to bio odličan potez, imajući u vidu da je duet Harisa i Rade postigao ogroman uspeh kod publike, pogotovo zahvaljujući njihovom ljubavnom odnosu, zbog čega su često u medijima. Zamislite koliko bi publika tek volela da vidi Radu i Milana u duetu posle turbulentnog perioda koji su prošli posle raskida veze - rekao je naš sagovornik.Pokušali smo da dobijemo komentar od Rade i Milana povodom naših saznanja o njihovoj budućoj saradnji, ali oni nisu hteli ništa da komentarišu.Podsetimo, ovo neće biti prvi put da čelnici „Grand produkcije“ zakopaju ratne sekire s pevačima koji su ih pljuvali po medijima zarad obostrane dobiti. Prošle godine Jelena Karleuša na velika vrata se vratila u jato najveće izdavačke kuće, iako su između nje i vlasnika „Granda“ pale teške reči i uvrede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track