NAPALJENA GOCA TRŽAN: Karleuša, kresnuću ti muža!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica mašta o tuđem muškarcu

NAPALJENA GOCA TRŽAN: Karleuša, kresnuću ti muža!

Stars -

Duško Tošić je super momak i dobar frajer. Ima te čudne, magične oči. Slaba sam na njega, Jeca to zna, priznala je Tržanka

Goca Tržan bi rado kresnula muža Jelene Karleuše! Pevačica je u „Ami Dži šouu“ otkrila mokre snove u kojima glavnu ulogu nema njen muž Raša Novaković, već fudbaler Duško Tošić!Tržanki je voditelj Ognjen Amidžić najpre ponudio da izabere da li bi seks imala s Nikolom Rađenom, Igorom Kojićem, Stefanom Đurićem Rastom, Veljkom Piljikićem ili Vojinom Ćetkovićem.- Ne može Vojin, on je Rašin stric - otkrila je Goca, a zatim se predomislila u vezi s mužem Slobode Mićalović:- Ma Vojin, definitivno! Igor je dobar dečko, ali oženjen je. I Vojin je oženjen, ali ja volim glumce, a i ima bradu i crn je.A kad ju je pitao da izabere između Vojina i Duška, Goca je sve iznenadila:- Moraću s Vojina da se šaltam na Duška Tošića, zato što je super momak, dobar je frajer i objektivno je mlađi od Vojina Ćetkovića. Jeca neće da se ljuti, ona to zna. Duško ima te čudne i magične oči. Slaba sam na tu mladost!

Zanimljivo je da je Gocin muž zadovoljan njenim izborom, jer je Tošić, kako je rekao, mlado meso kao i on!Ovaj bračni par bi jedno drugom oprostio prevaru.- Prevaru bih mogla da mu oprostim, ali ne i da zaboravim. A potrudila bih se da je ni on ne zaboravi - zaključila je Goca.Tim povodom pozvali smo i Karleušu i Tošića, ali oni nisu želeli da komentarišu Gocine reči.

Bez blamaŽVALAVILI SE U EMISIJI!Goca i Raša krljali su se u emisiji uživo! Čitav minut su se ljubili kako bi ispunili zadatak koji su dobili od Ognjena. Pre nego što su krenuli u akciju, pevačica je skinula šminku.- Moram da obrišem usta zato što moj muž neće da se ljubim sa mnom dok imam karmin. Muškarci ne vole da se ljube kada su žene našminkane - rekla je Goca, a Raša je dodao da njih dvoje redovno kod kuće imaju akciju pred kamerama!

HIT Bubnjar potvrdio da je slab na starije dame RAŠA: SUZO, JAKO ME PALIŠ! SUZANA: RAŠO, NE‘Š JE.ATI!I Gocin muž Raša je otkrio koje poznate dame bi kresnuo.- Ponudi mi Anu Kokić i biraću do kraja nju! Bio bih homoseksualac kada mi se ona ne bi sviđala - rekao je Raša Ognjenu.Međutim, brzo je promenio ploču i izabrao starije žene. I to dosta starije od njegove Goce, od koje je bubnjar mlađi 14 godina.- Rade me plavuše s velikim očima (čitaj grudima). Biram Marinu Perazić, ali Suzana Mančić je ipak bolja. Lako je izgledati dobro kad si mlad, ali s godinama, kad „to“ počne da se haba, a ti ozbiljno održavaš, onda je to već uspeh, tome se divim i to me loži - rekao je Novaković, verovatno aludirajući na Suzanino orošavanje vagine.Tim povodom pozvali smo Mančićku:- Raša je odlično izabrao, ali ja ne bih prihvatila njegov poziv na seks. Kad je ljubav u pitanju, godine se ne broje. Polaskana sam što me izabrao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track