Najnovije vesti

NAPALJENA GOCA TRŽAN: Karleuša, kresnuću ti muža!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica mašta o tuđem muškarcu

NAPALJENA GOCA TRŽAN: Karleuša, kresnuću ti muža!

Stars

Duško Tošić je super momak i dobar frajer. Ima te čudne, magične oči. Slaba sam na njega, Jeca to zna, priznala je Tržanka

Goca Tržan bi rado kresnula muža Jelene Karleuše! Pevačica je u „Ami Dži šouu“ otkrila mokre snove u kojima glavnu ulogu nema njen muž Raša Novaković, već fudbaler Duško Tošić!

Tržanki je voditelj Ognjen Amidžić najpre ponudio da izabere da li bi seks imala s Nikolom Rađenom, Igorom Kojićem, Stefanom Đurićem Rastom, Veljkom Piljikićem ili Vojinom Ćetkovićem.
- Ne može Vojin, on je Rašin stric - otkrila je Goca, a zatim se predomislila u vezi s mužem Slobode Mićalović:
- Ma Vojin, definitivno! Igor je dobar dečko, ali oženjen je. I Vojin je oženjen, ali ja volim glumce, a i ima bradu i crn je.

A kad ju je pitao da izabere između Vojina i Duška, Goca je sve iznenadila:
- Moraću s Vojina da se šaltam na Duška Tošića, zato što je super momak, dobar je frajer i objektivno je mlađi od Vojina Ćetkovića. Jeca neće da se ljuti, ona to zna. Duško ima te čudne i magične oči. Slaba sam na tu mladost!

 


Zanimljivo je da je Gocin muž zadovoljan njenim izborom, jer je Tošić, kako je rekao, mlado meso kao i on!

Ovaj bračni par bi jedno drugom oprostio prevaru.
- Prevaru bih mogla da mu oprostim, ali ne i da zaboravim. A potrudila bih se da je ni on ne zaboravi - zaključila je Goca.

Tim povodom pozvali smo i Karleušu i Tošića, ali oni nisu želeli da komentarišu Gocine reči.

Bez blama
ŽVALAVILI SE U EMISIJI!

Goca i Raša krljali su se u emisiji uživo! Čitav minut su se ljubili kako bi ispunili zadatak koji su dobili od Ognjena. Pre nego što su krenuli u akciju, pevačica je skinula šminku.
- Moram da obrišem usta zato što moj muž neće da se ljubim sa mnom dok imam karmin. Muškarci ne vole da se ljube kada su žene našminkane - rekla je Goca, a Raša je dodao da njih dvoje redovno kod kuće imaju akciju pred kamerama!

 

HIT Bubnjar potvrdio da je slab na starije dame
RAŠA: SUZO, JAKO ME PALIŠ! SUZANA: RAŠO, NE‘Š JE.ATI!

I Gocin muž Raša je otkrio koje poznate dame bi kresnuo.
- Ponudi mi Anu Kokić i biraću do kraja nju! Bio bih homoseksualac kada mi se ona ne bi sviđala - rekao je Raša Ognjenu.

Međutim, brzo je promenio ploču i izabrao starije žene. I to dosta starije od njegove Goce, od koje je bubnjar mlađi 14 godina.
- Rade me plavuše s velikim očima (čitaj grudima). Biram Marinu Perazić, ali Suzana Mančić je ipak bolja. Lako je izgledati dobro kad si mlad, ali s godinama, kad „to“ počne da se haba, a ti ozbiljno održavaš, onda je to već uspeh, tome se divim i to me loži - rekao je Novaković, verovatno aludirajući na Suzanino orošavanje vagine.

Tim povodom pozvali smo Mančićku:
- Raša je odlično izabrao, ali ja ne bih prihvatila njegov poziv na seks. Kad je ljubav u pitanju, godine se ne broje. Polaskana sam što me izabrao.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...