Najnovije vesti

MALI PROBLEMI U RAJU: Cecin Veljko i njegova nova devojka već naišli na prepreku
Foto: Instagram

Nova veza

MALI PROBLEMI U RAJU: Cecin Veljko i njegova nova devojka već naišli na prepreku

Stars

Nakon što je raskinuo dugogodišnju vezu sa Mašom Terzić, Cecin sin je nekoliko meseci bio sam, a onda se desila ljubav sa voditeljkom Ksenijom Bujisić, o čijem ljubavnom životu se nikada nije pisalo.

Njih dvoje se poznaju već nekoliko godina, ali se tek sada desila ljubav. Ksenija je predivna devojka, jako kulturna i vaspitana. Ona nikada nije preterano želela da eksponira svoj ljubavni život, ali sada uz Veljka su takve stvari jednostavno nemoguće.

 

"Veljko je stalno u centru pažnje, pa je i logično da će Ksenija biti deo te priče", otkriva izvor blizak paru i dodaje:

"Šuškalo se kako je Veljko ostavio bivšu devojku zbog Ksenije, međutim, to nije istina. On je tek nekoliko meseci nakon raskida odlučio da pruži sebi novu priliku u ljubavi", dodaje izvor i nastavlja: 2Zajedno su nekoliko nedelja i uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Veljko je trenutno u Banjaluci, zbog obaveza na fakultetu, ali uskoro dolazi u Beograd, pa će ponovo biti zajedno. To im predstavlja najveći problem, ali se polako navikavaju."

 

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić

Sreću zbog nove veze sina Veljka ne krije ni njegova majka, folk diva Svetlana – Ceca Ražnatović. Ona je, kako kaže, oduševljena novom snajkom.

 

"Sve su to lepe stvari. U tim godinama je to zdravo i normalno. Dopada mi se jako nova Veljkova devojka. Preslatka je. Poznajem je dugo, čak i pre Veljka (smeh). Kada je sa mnom radila intervju, rekla sam joj: "Znaš šta, kada bi te video moj sin, ne bi ti odoleo", rekla je folk diva.

 

Foto Instagram
Foto Instagram

(Puls)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...