NA IVICI ANOREKSIJE?! Svi su mislili da je OTETA, ali ona se samo ŠALILA. Danas IZGLEDA PREMRŠAVO!
Foto: Profimedia

Fanovi je isprozivali

NA IVICI ANOREKSIJE?! Svi su mislili da je OTETA, ali ona se samo ŠALILA. Danas IZGLEDA PREMRŠAVO!

Stars -

Nina Morić, hrvatska manekenka koja je doživela svetsku slavu, a zatim i debakl i sunovrat karijere, ne prestaje da šokira javnost.

Nakon što se spekulisalo da je nestala, zajedno sa dečkom Luiđijem Marijom Favolosom, ponovo je uspela da privuče pažnju medija.

Naime, manekenka koja puni stranice tabloida, našla se na meti kritika zbog fotografije koju je objavila na društvenim mrežama.

Pratioci na društvenoj mreži Instagram bili su šokirani kada su videli da na fotografiji koju je Nina objavila izgleda premršavo.

Mnogi su izrazili zabrinutost da je Morićeva na ivici anoreksije i da hitno mora da poradi na svom zdravlju.Iako je Nina želela da izgleda seksi u belom kupaćem kostimu, njeni fanovi videli su samo da je manekenka postala kost i koža.

Podsetimo, majka njenog dečka, Luiđija Marija Fovolose apelovala na sve da joj proslede bilo kakvu informaciju o Nini i njenom sinu, jer je sumnjala da su nestali, pošto se danima nisu javljali na telefon.

Potraga je trajala dva dana, a onda se Nina oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk bizarnim video snimkom, zbog čega su fanovi bili još zabrinutiji.

Manekenka je zatim napisala fanovima da nisu normalni, ali je, kada je shvatila šta je uradila, uputila izvinjenje svima koji su brinuli za nju.

Iako je imala uspešnu karijeru u Italiji, Nina je postala poznata po skandalima, ljubavnim aferama i pokušajima samoubistva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track