BRAČNI SELFI: Nasmeši se, Lane moje!
Foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Pinka i pevač

BRAČNI SELFI: Nasmeši se, Lane moje!

Stars -

Dok su čekali da modeli prošetaju pistom, supružnici su se ponašali kao tinejdžeri, a sve u želji da njihova slika na Instagramu ispadne perfektno

Na reviju Boška Jakovljevića u utorak uveče došle su brojne javne ličnosti, a među rado viđenim gostima bili su Jovana i Željko Joksimović.Čim se bračni par pojavio u hotelu na Novom Beogradu, sve oči su bile uprte samo u njih. Doduše, većih zvezda među javnim ličnostima te večeri nije ni bilo. Zato su i blicevi foto-aparata sevali oko njih dvoje. Jovana je obukla usku, crnu mini-haljinu, pa su njene duge, iskvarcovane noge došle do izražaja, dok je Željko izabrao tamnosive farmerke, belu košulju i crni sako. Takav stajling valjalo je ovekovečiti dok ne počne revija, a za savršenu fotografiju voditeljka Jutarnjeg programa televizije Pink i pevač su se, po svemu sudeći, dobro pomučili.

Jovana je stiskala i stiskala dugme na svom telefonu, ali željene fotke jednostavno nije bilo. Jeste da „ajfon“ pravi odlične selfije, ali Jovana nije bila zadovoljna. Međutim, nije odustala. Iskoristila je svaki trenutak pre početka revije da napravi savršenu fotku. Mužu je rekla da se nasmeši, pa je i ona razvukla svoj holivudski osmeh. Čim je odabrala fotku, odmah ju je postavila na Instagram i tagovala se da je na reviji. Tek onda su Joksimovići uživali u Boškovim kreacijama, a čim se revija završila, pojurili su kući kod malog Koste.

Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track